16 mei 2023
Naar nieuws overzicht

Ontdek Aria Fase 12

Groen wonen in Goes. Ontdek het verhaal van deze nieuwe fase via verschillende personen; van een toekomstige bewoner tot uitvoerder. We nemen je graag mee in het verhaal van Aria-Zuid. 

StedeNbouwkundige: Ron van Leeuwen vertelt

Aria Fase 12 is ontstaan uit het stedenbouwkundig plan voor Aria Zuid van Kokon Architectuur en Stedenbouw. "Ontmoeting en interactie tussen bewoners wordt gestimuleerd in een openbaar gebied dat zo veel mogelijk is toegesneden op de voetganger. Het stedenbouwkundig ontwerp schept de condities om in de verdere uitwerking een plan te maken waarin groen een hoofdrol speelt. Groen speelt een belangrijke, soms onderschatte rol bij het creëren van een aangenaam en gezond leefklimaat." Ontdek het hele verhaal in de video. 

Kopersbegeleider: Harold Zuidijk vertelt

Hoe ziet het proces na aankoop van jouw nieuwe woning er uit? In deze korte video vertelt Harold meer over de verschillende stappen en keuzes die op je pad komen bij de aankoop van een nieuwe droom (t)huis. 

UITVOERDER: HARRY BROKKEN VERTELT 

Aria Fase 12 is het perfecte project volgens uitvoerder Harry Brokken: "Veel variatie in woningen en werkzaamheden. Je kunt iedereen aansturen, alles goed regelen en heel het reilen en zeilen op de bouw coördineren. Dit project is op mijn lijf geschreven!" 


Toekomstige bewoner: Michaëla vertelt

Het begon als een grapje. Tijdens een vakantie in 2021 wandelden Michaëla en haar vriend door de straten van Goes. Toen hij plotseling zei: "waarom gaan we niet gewoon hier wonen." En dat idee vond Michaëla nog niet zo gek. Na wat opzoek werk kwamen ze het project Aria tegen en gingen er spontaan naar toe. De eerste blik in de wijk beviel en het bord "start fase 12" bleef niet onopgemerkt. Na enkele dagen stonden ze op de wachtlijst en later in april 2022 bezochten zij de verkoopdag. 

Nu, enkele maanden later, zijn ze volop aan het wachten tot Aannemingsbedrijf Fraanje hun woning bouwt. In deze video vertelt Michaëla maar over hun weg naar een droomhuis en de samenwerking met Fraanje.  

De wijk: ARIA FASE 12

In deze fase worden alle positieve karaktertrekken van de Zeeuwse dorpen gecombineerd in één buurt. Een pleintje met veel groen vormt het centrale hart. Daaromheen worden woningen in diverse formaten en stijlen gerealiseerd. Door authentieke elementen en hoogwaardige ontwerpen vormen deze woningen een mooi geheel.

KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE OVER HET PROJECT. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com