23 februari 2024
Naar nieuws overzicht

Officiële start bouw Kop Van Noord Terneuzen

De lege plek aan de rand van het centrum van Terneuzen zal snel plaats maken voor een prachtig modern en eigentijds gebouw. Met 30 stijlvolle appartementen, een commerciële ruimte en gemeenschappelijke stadstuin is de Kop van Noord een welkome toevoeging aan het hart van Terneuzen.
De oplevering staat gepland voor het eerste kwartaal van 2025.

Donderdagmiddag 22 februari 2024 was het zover; wethouder Frank van Hulle gaf met de symbolische handeling het officiële startsein voor de bouw van de Kop van Noord. Een feestelijk moment voor de toekomstige bewoners en betrokken partijen.

Verrijking van Terneuzen

Het complex wordt verrijkt met een prachtige binnentuin, individuele buitenruimtes en nabijgelegen parkeergelegenheid. Bewoners profiteren bovendien van de gunstige ligging, met diverse voorzieningen op loopafstand. Deze ontwikkeling markeert een belangrijke mijlpaal in het centrum van Terneuzen, met de nadruk op duurzaamheid en modern wonen. Dankzij hoogwaardige voorzieningen zoals HR++ glas, zonnepanelen en state-of-the-art isolatie behalen de appartementen het prestigieuze A+++ energielabel.

Veel belangstelling

Nu de bouw van de Kop van Noord in volle gang is, groeit de belangstelling voor de nog beschikbare appartementen in verschillende prijsklassen. Wees er snel bij en grijp de kans om modern te wonen in hartje Terneuzen. Neem voor meer informatie contact op met Smolders Makelaars of Vermeulen Makelaars.

Ontdek het hele project Kop van Noord op de projectpagina.

Meer info?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com