22 juli 2023
Naar nieuws overzicht

Officiële opening “De Meker” Middelburg.

Op de hoek van de Sportlaan en de Nassaulaan werd op zaterdag 22 juli het nieuwe appartementengebouw, De Meker, van Woongoed Middelburg geopend. Na een bouwperiode van 14 maanden zijn de werkzaamheden afgerond en ontvangen de eerste bewoners over enkele dagen de sleutels van hun nieuwe huurwoning. 

Officiële sleuteloverdracht 

In de voormiddag vond de officiële opening met projectpartners, relaties en de gemeente Middelburg plaats. Na een ontvangst met koffie was er voldoende tijd voor een rondgang doorheen het gebouw. De Meker is een markant gebouw met rondom 32 appartementen en in het midden een indrukwekkend atrium. Elk appartement heeft een woonkamer, open keuken, twee slaapkamers en een balkom. Op de begane grond heeft ieder een eigen berging. 

 Het appartementengebouw heeft een energie label A+++. De woningen zijn gasloos en hebben vloerverwarming, een warmtepomp, energiezuinige ventilatie en zonnepanelen. Dat betekent voor de huurders lage energiekosten en veel wooncomfort. Het gebouw voldoet daarnaast aan de nieuwste BENG-eisen en is hiermee klaar voor de toekomst! 

Drukbezochte open dag 

Toekomstige bewoners, omwonende en belangstellende konden in de namiddag een bezoek brengen aan het pas opgeleverde nieuwbouwproject. Vele hadden de bouw het afgelopen jaar zien vorderen en waren uitermate nieuwsgierig. Bij het betreden van ‘De Meker’ kreeg iedereen een kort woordje uitleg, waarna ze zelf een route door het gebouw mochten lopen en een aantal appartementen konden bekijken. Het team van Woongoed Middelburg was aanwezig om vragen te beantwoorden. 

HET PROJECT

Ontdek het hele project De Meker in Middelburg op de projectpagina

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com