2 oktober 2023
Naar nieuws overzicht

Update Nieuw Kantoorpand Aannemingsbedrijf Fraanje

Aannemingsbedrijf Fraanje uit Lewedorp krijgt een nieuw kantoorpand. Het moderne pand zal gerealiseerd worden naar het ontwerp van RoosRos Architecten. We zijn volop bezig met de voorbereidingen en kijken uit naar de realisatie van dit prachtige ontwerp. 

BOUWUPDATE september 2023

Eind september was het zover: de verhuizing naar ons nieuwe kantoorpand! Een heel team enthousiaste collega's ging aan de slag met het aansluiten van de computer schermen, het inruimen van de pantry en het verhuizen van de zware apparatuur. Het parkeerterrein werd vrij gemaakt en ondertussen zijn we volop begonnen aan fase 2 van de verbouwing. Hier later meer over. 

 

BOUWUPDATE juli 2023

Een kleine maand geleden stonden de bouwhekken van het kantoor open voor het publiek tijdens de 'Dag van de Bouw', nu een maand later zijn er weer veel werkzaamheden uitgevoerd. Het behang- en schilderwerk gaat vlot door, de technowanden op de eerste verdieping worden geplaatst en de plafondrasters worden aangebracht. 

Komende periode gaan we verder met de wandafwerkingen, vloerbedekking en terreinwerkzaamheden. 

 

Bouwupdate maart 2023

Afgelopen maand hebben we een belangrijk hoogtepunt in de bouw van ons kantoor kunnen afvinken. De term "dat is in beton gegoten" zul je vast al eens gehoord hebben. Nou, onze bedrijfsnaam "Fraanje" is letterlijk zichtbaar in de betonnen gevelelementen bij het nieuwe kantoor. De plaatsing van deze elementen hebben we mooi op beeld vastgelegd. Bekijk de sfeerimpressie hier. 

Bouwupdate februari 2023 

Midden februari hebben we een belangrijke mijlpaal bereikt: het hoogste punt. Daarnaast zijn we nu echt 'onder de pannen', de dakplaten zijn aangebracht en we zijn volop bezig met het aanbrengen van de wand- en gevelbekleding. Bekijk de korte sfeerimpressie hier. 

Bouwupdate januari 2023

Je ziet dat het nieuwbouw kantoor letterlijk "groeit". De 1e verdiepingsvloer, de liggers voor de 2e verdiepingsvloer en de kolommen van de 2e verdieping zijn zichtbaar. Eind januari is de staalconstructie gemonteerd, de naden van de vloeren afgestort en zijn we begonnen met het aanbrengen van de 2e verdiepingsvloer. 

Meer info?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com