31 mei 2024
Naar nieuws overzicht

"Laatste paal" Laurenshof, Sint Laurens

Op woensdag 29 mei vond de officiële start bouw viering plaats van de 8 woningen Laurenshof in Sint Laurens. Diverse projectpartners en toekomstige bewoners waren aanwezig bij dit bijzondere moment. 

Een laatste paal

Traditiegetrouw wordt een start bouw veelal gevierd met het heien van een eerste paal. Helaas kon dat hier niet plaatsvinden, de bouwactiviteiten waren namelijk al in volle gang. Daarom mocht wethouder Schonis van Gemeente Middelburg in het bijzijn van de toekomstige bewoners de laatste paal van het heiwerk slaan. Een mooi beeld waar iedereen volop foto's en video's van gemaakt heeft. 

De toekomstige bewoners van de levensloopbestendige woningen werden met koffie en thee verwelkomd op de bouwplaats. Eerst werden er nog enkele toespraken gegeven door o.a. ontwikkelaar Martin Dekker (VG-D Vastgoedontwikkeling) en Martijn van Sabben (Fraanje). Voor de woningeigenaren was er na de officiële handeling ook gelegenheid om kennis te maken met de toekomstige buren. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com