24 oktober 2023
Naar nieuws overzicht

Kom op de bouw in Aria Goes

Op zaterdag 21 oktober mochten kopers, familie, vrienden en geïnteresseerden een kijkje nemen op de bouwplaats van Aria fase 12 in Goes. 

Wat een mooi pleintje! 

Diverse toekomstige bewoners hadden familie of vrienden meegenomen op deze bijzondere dag om alvast te kijken naar de nieuwe woning. Kopers waarvan de woning al in de laatste afbouw fase zit hadden een rolmeter en gordijnstalen meegenomen om alvast voorbereidingen te treffen voor de naderende sleuteloverdracht. 

Bijna alle woningen rond het groene, autoluwe pleintje waren geopend voor het publiek. De reacties waren unaniem: "Wat een mooi pleintje!". Dat is het zeker met de afwisselende woningtypes en bouwstijlen. Aan de zuidrand mochten bezoekers onder begeleiding en met helm enkele herenhuizen bekijken. Twee hiervan zijn op dit moment nog beschikbaar voor verkoop. Bekijk de projectwebsite voor meer informatie.

 

Een gezellige dag 

Met een opkomst van 160 personen werd het een gezellige dag op de bouwplaats. In de Aria boerderij was er koffie en lekkers en het team van Fraanje (projectontwikkeling en projectmatige woningbouw) en Kuub Makelaars was aanwezig om informatie te verschaffen en vragen te beantwoorden. 

 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com