4 november 2020
Naar nieuws overzicht

Klantervaring Familie Geelhoed

De familie Geelhoed was al een tijd op zoek naar een nieuwe woning. Zij wilde graag (half) vrijstaand gaan wonen. Helaas verliep de zoektocht op de bestaande woningmarkt niet soepel en werden ze vaak overboden of was het een woning waar alles aan verbouwd moest worden. Een nieuwbouwwoning stond niet direct op het lijstje, totdat ze op Funda een mooi hoekhuis in Claverveld zagen staan wat paste binnen het budget.

 

Het hoekhuis was al onder optie, maar het andere hoekhuis was gelukkig nog wel beschikbaar. Na een weekend rekenen en alle kosten inzichtelijk te brengen, bleek dit duurdere hoekhuis,  financieel haalbaar te zijn. De wijk en wat voor type huis het werd, sprak de familie Geelhoed erg aan. Daarom hebben ze besloten om toch voor nieuwbouwwoning te kiezen. “Voor bijna hetzelfde geld hebben wij nu een nieuwbouwwoning dat klaar is, geen verbouwing benodigd de komende jaren en alles is naar onze eigen smaak en wens. Verder is de woning ook niet aangesloten op aardgas en hebben wij zonnepanelen. Hieraan hoeven wij de komende jaren dus ook niets te veranderen. ” geeft Mevrouw Geelhoed aan.

“Wij vonden het heel fijn dat er zo met ons werd meegedacht.”

De uitvoerder was heel toegankelijk. De familie Geelhoed kon altijd vragen stellen als ze even op de bouw kwamen kijken en waren altijd welkom. De uitvoerder dacht mee bij enkele aanpassingen die in werkelijkheid toch niet zo handig uitkwamen als op tekening. Hierdoor is de plaats van de warmtepomp gewijzigd en de indeling van de hal nog aangepast. Dit heeft de familie Geelhoed als heel prettig ervaren. "Wij vonden het heel fijn dat er zo met ons werd meegedacht."

Tijdens de koperskijkdagen, die ondanks het covid-19 virus op gepaste wijze door gingen, konden ze tussendoor vragen stellen en meten in de woning. “Wij vonden het prettig dat wij tijdens de bouw onze woning konden bekijken. Zo ging de woning ook meer leven voor ons, waardoor het geen verrassing is bij de oplevering. Je weet gewoon hoe de woning eruit ziet.”

"Het afwerkingsniveau van de woning is super hoog."

Tevreden met de woning, dat is familie Geelhoed zeker. “Het afwerkingsniveau van de woning is super hoog. Wij hadden ook maar drie kleine opleveringspuntjes. Dat is gewoon fantastisch. De woning is mooi en degelijk. Hij voldoet volledig”. Als mensen vragen of Aannemingsbedrijf Fraanje een goede bouwer is, zouden zij ongetwijfeld ja zeggen!