28 juli 2023
Naar nieuws overzicht

Janneke en Henk (Kopers Aria Fase 12) aan het woord

Janneke en Henk van den Berg uit Goes zijn binnenkort nieuwe bewoners in de wijk Aria, Goes. Toen zij vorig jaar de levensloopbestendige woningen (type Vink) van Aria Fase 12 voorbij zagen komen hebben ze geen moment getwijfeld. Deze wijk en woning past perfect bij hen! Nu wachten ze met smart op de oplevering van hun nieuwe woning. Lees hier het volledige verhaal. 

Janneke en Henk wonen met zijn tweeën in de mooie stad Goes, de kinderen zijn al een tijdje de deur uit. Hierdoor kwam de vraag voor een nieuwe woning langzaam in beeld, de keuze voor de wijk Aria was snel gemaakt: “De wijk komt op ons over als een gezellige en open wijk met een diversiteit aan woningen. Vooral het dorpse karakter spreekt ons erg aan. Ook voor we deze stap gemaakt hebben was de wijk bij ons al erg bekend, één van onze kinderen woont er al een aantal jaren.” 

Een wijk waar mensen iets voor elkaar betekenen

Het karakter van de wijk was een groot pluspunt voor Janneke en Henk: “Dat spreekt ons erg aan. Er zijn ook heel veel verschillende typen woningen, daardoor is er een mooie mix van verschillende leeftijden. Jong en oud woont bij elkaar in de buurt, zo kun je van elkaar leren en - daar waar nodig - ook iets voor elkaar betekenen. 

"Een wijk waar mensen iets voor elkaar kunnen betekenen". 

Woning ‘Vink’ 

“Wij hebben gekozen voor type Vink,” vertelt Henk, “dit is een levensloopbestendige woning. Alles wat wij nodig hebben is in principe gelijkvloers. En je hebt ook de mogelijkheid om twee kamers te laten bouwen, dit geeft toch extra ruimte. Wij hebben als invulling hierbij gekozen voor een logeerkamer en een hobbykamer.” 

Meer weten? 

Wil je graag meer weten over deze dorpse wijk met authentieke nieuwbouwwoningen? Fase 12 is volop in aanbouw en er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Bekijk hier het woningaanbod.