3 oktober 2023
Naar nieuws overzicht

Hoogste punt viering De Dalwachters

Op vrijdag 29 september 2023 werd het hoogste punt van het appartementencomplex 'De Hertog' binnen het project 'De Dalwachters' gevierd. Het bereiken van het hoogste punt (33 meter) werd gevierd door het onthullen van een spandoek met hierop het werkelijke uitzicht vanuit het appartementencomplex op grote hoogte. 

De viering 

Wethouder Joey van Aken feliciteerde de toekomstige bewoners namens de gemeente Bergen op Zoom. Martijn van Sabben (Aannemingsbedrijf Fraanje) en Kris Maas (Maas-Jacobs) spraken de kopers mooie woorden toe. Na de officiële handeling, het onthullen van het spandoek, werd het glas geheven en de middag voortgezet onder het genot van een hapje en een drankje.  

Het project

In mei 2022 werd er gestart met de bouw van het eerste appartementencomplex 'De Hertog' binnen het project 'De Dalwachters' (Lees hier de blog rond de startbouw). Het complex, ontworpen door architectenbureau de Zaak van NN, bestaat uit 48 appartementen en ligt in de nieuwbouwwijk De Markiezaten. Ontdek het hele project De Dalwachters op de projectpagina.

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com