15 december 2023
Naar nieuws overzicht

Hoogste punt viering Albatros Terneuzen

Een feestelijke dag op de bouwplaats van Albatros in Terneuzen! Op vrijdag 15 december werd hier het Hoogste Punt van de bouw van het appartementencomplex gevierd. 

Wethouder Frank van Hulle (gemeente Terneuzen), Ivo Mattheeuws (Kennedy West Vastgoed) en Martijn van Sabben (Fraanje) waren aanwezig bij deze feestelijke gebeurtenis. Alle spraken vol lof over de succesvolle samenwerking tijdens dit bouwproject. Het glas werd geheven op een voorspoedige voortzetting van de bouwactiviteiten. Waarna alle kopers en belangstellenden mochten genieten van lekkere frietjes. 

vorderingen bouw

De bouw van het complex aan het Oostelijk Bolwerk verloopt gestaag. Het hoogste punt is nu bereikt en midden december gaat het dak dicht, na de jaarwisseling gaan de steigers langzaam zaken en wordt de architectuur zichtbaar voor alle voorbijgangers. Naar verwachting zal Albatros in het tweede kwartaal van 2024 opgeleverd worden. 

HET PROJECT

Droom jij van een luxe appartement met bijzonder uitzicht in Terneuzen? Dan is Albatros wellicht jouw droomappartement! Er zijn nog drie appartementen beschikbaar. Kijk voor het actuele aanbod op www.albatrosterneuzen.nl

Ontdek het hele project Albatros op de projectpagina

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com