12 juni 2023
Naar nieuws overzicht

Geslaagde DELTA Ride for the Roses 2023

Ook dit jaar heeft Sportteam Fraanje deelgenomen aan de DELTA Ride for the Roses. Het jaarlijkste fietsevent vond plaats op 9, 10 en 11 juni. De fietsers uit het Fraanje team hebben de Midden-Zeeland rit op zaterdag succesvol volbracht. 

Mooie, maar warme rit 
Het was een pittige tocht van 120 kilometer, met hoge temperaturen en een droge lucht. De start en finish dit jaar was bij het Roompot-terrein in Goes, vanuit het eigen startvak is het team rond 9.30 uur gestart. De route van deze afstand heeft de deelnemers door het landschap van de Bevelanden, Reimerswaal en de Brabantse Wal gevoerd. Dit zorgt natuurlijk voor een paar leuke fotomomenten tijdens de tocht. Zoals bij het fietspad langs de Westerschelde ter hoogte van Waarde, het bospad achter landgoed Mattemburgh en de brug bij Wemeldinge. 

In het nieuws
Bij de start werd een van onze collega’s, Freddy Melaard, door de PZC geïnterviewd. Lees het artikel en bekijk het interview op de website van de PZC. Klik hier voor het PZC artikel. Het was een succesvolle ride met een recordbedrag aan donaties. Alle deelnemers en donateurs hebben samen 297.730 euro opgehaald voor het KWF. 

Deelnemers sportteam Fraanje
Arjan Bosman, Chris Jan Kempe, Han Kramer, Harold Zuidijk, Jan Sinke, Marten van Ruitenburg, Martijn van Sabben, Raoul Vermeulen, Rudy Vos, Patrick van den Kooij, Cor de Ridder en Freddie Melaard. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com.