5 juli 2024
Naar nieuws overzicht

Feest bij Fraanje - 4 juli 2024

Op donderdag 4 juli was het feest! Na anderhalf jaar bouwen werd het nieuwe kantoorpand met de bijbehorende werkruimtes officieel geopend voor personeel en hun families. Vanaf 17.00 uur waren alle collega's, oud-medewerkers en hun partners van harte welkom voor een rondleiding door het kantoor.

bbq speciale editie

Onze traditionele bouwvak-BBQ met collega’s werd dit jaar extra groot aangepakt! Collega's, hun partners en kinderen waren van harte welkom om de nieuwe werkplekken te bewonderen. Ook veel gepensioneerde oud-medewerkers waren met hun gezin aanwezig. Na een tour door het kantoorpand en de werkruimtes van de machinale en prefab afdeling, kwamen we allemaal op het terrein samen.

Maros Goes verzorgde een exclusieve BBQ in foodtruck-stijl, waarbij alle gerechten werden bereid op bijzondere BBQ's zoals de Big Green EGG en Ofyr. Heerlijke cocktails werden gemixt en de desserts waren een groot succes!

Feest voor het hele gezin

Het was een avond voor het hele gezin; kinderen van alle leeftijden waren welkom. Daarom was er een speciale speelzone met kinderactiviteiten zoals schminken en knutselen (ElkeDagFeest). Ook waren er een race simulator, airhockey en een voetbaltafel aanwezig (Eventmaker). Onze Fraanje-collega Cornel Wagenaar had bovendien gezorgd voor superleuke springkussens.

Een groot succes bij jong en oud was de TukTuk Photobooth van Kiekboetiek. De hele avond werden er grappige petjes en brillen opgezet voor hilarische foto's.

105-jarig bestaan

De opening van het nieuwe kantoorpand viel samen met het 105-jarige bestaan van Aannemingsbedrijf Fraanje. Ter ere van dit jubileum hadden we hard gewerkt aan het ‘Fraanje Boek’, waarin we de rijke geschiedenis en de veelbelovende toekomst van ons mooie bedrijf vierden.

Tijdens het personeelsfeest werden de eerste exemplaren uitgereikt aan Johan Bosman (oud-directeur), Anja (kleindochter van oprichter Kornelis Fraanje) en haar man Henk van Brakel. Na afloop ging iedereen naar huis met een eigen Fraanje Boek.

Meer info?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com