19 juni 2023
Naar nieuws overzicht

Terugblik: drukbezochte Dag van de Bouw

Op zaterdag 17 juni 2023 vond de 'Dag van de Bouw' plaats! Op deze dag stellen bouw- en infrabedrijven hun bouwplaatsen open voor bezoekers. Dit jaar voor ons extra speciaal, want geïnteresseerden konden een kijkje nemen op de bouwplaats van ons eigen kantoorpand in Lewedorp. 

Drukbezochte dag

Ondanks het warme weer op zaterdag was het een komen en gaan van belangstellenden. Vooral ouders met kinderen en hele families kwamen een kijkje nemen in het prachtige kantoorpand. In de toekomstige kantine konden bezoekers de bouwtekeningen en impressies bekijken en waren er tal van leuke speeltjes voor de kids aanwezig. 

Verschillende medewerkers van Fraanje waren aanwezig om rondleidingen en uitleg te geven over het pand. Uiteraard waren ook veel collega's (met hun gezin of familie) langsgekomen om hun toekomstige werkplek te zien. 

Het is ook een mooie fase in het bouwprocess om te tonen. De tussenmuren zijn geplaatst, waardoor de verschillende kantoren en ruimtes nu echt zichtbaar zijn. Op de bovenste verdieping zijn de schilders aan de slag, op de eerste verdieping worden de muren klaargemaakt voor het schilderwerk en het grootste gedeelte van de installaties is doorheen het hele gebouw al aangebracht. 

Belang van deze dag

De 'Dag van de Bouw' is een initiatief van Bouwend Nederland. Het doel van deze dag? Laten zien wat onze sector zo mooi maakt. Martijn van Sabben (directeur Aannemingsbedrijf Fraanje): "De bezoekersaantallen op deze prachtige dag zijn echt mooi. We doen hier graag aan mee omdat we op deze manier zoveel mogelijk mensen enthousiast kunnen maken voor de techniek."  

Het NIEUWE kantoorPAND

Het is een bijzonder duurzaam gebouw. Er wordt een circulair opgebouwde staalconstructie toegepast. Maar ook de gevels en het dak worden uitgevoerd met een hoge isolatie waarde met Rc-waardes ver boven de huidige gestelde normen. Dit in combinatie met triple beglazing en een moderne installatie zorgt voor een duurzaam pand met een zeer lage energie behoefte.

Bij de keuze van de interne en externe afwerkingen worden verschillende materialen gebruikt, met als achterliggende gedachte het zichtbaar maken van diverse bouwkundige thema’s. Dit alles zal zorgen dat er in en rondom het gehele gebouw een ‘’bouwwereld beleving’’ ontstaat. Ook wordt het kantoor voorzien van een moderne showroom / belevingsruimte, waar we onze klanten kunnen ontvangen.

Daarnaast is het kantoor van alle gemakken voorzien, welke thuis horen in een fijn werkklimaat. Samenvattend een totaalplaatje dat ons klaar maakt voor de toekomst.

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com.