21 juni 2022
Naar nieuws overzicht

Dag van de Bouw 2022

18 juni was het de Dag van de Bouw! Dé dag waarop je een kijkje kunt nemen bij de mooiste bouwprojecten in Nederland. Dit jaar hebben we bij Fraanje de bouwhekken van twee projecten opengezet: 46 nieuwbouw (huur)appartementen in Terneuzen en 9 luxe woningen in Vrouwenpolder. 

Voor veel nieuwsgierigen was dit het moment om meer te weten te komen over onze projecten en het bouwproces erachter, tal van collega’s waren aanwezig om mensen een rondleiding en woordje uitleg te geven. In Vrouwenpolder hadden we voor de kleinste bouwers zelfs een springkussen staan. Hierdoor werd het een leuke dag voor het hele gezin! 

Bouwend Nederland op bezoek

Op de prachtige bouwlocatie in het Zeeuwse Vrouwenpolder mocht Wieland Zwemer een rondleiding en extra toelichting geven aan Jos Lukasse (Verenigingsmanager Bouwend Nederland Zeeland). Klik hier om de video te bekijken. 

dag-van-de-bouw

In Terneuzen bezocht Joep Rats (directeur Beleid & Vereniging Bouwend Nederland) het project aan de Schoolweg en Vlooswijkstraat. Hier was hij erg onder de indruk van de bouwtechniek die gebruikt wordt om op deze complexe locatie dit project te realiseren. Daarnaast vond hij het mooi om te zien hoe de lokale bevolking betrokken en geïnteresseerd is in het project, gedurende de hele middag werd de bouw druk bezocht. 

Unieke projecten 

De prachtige 9 luxe woningen in Vrouwenpolder zijn in nauw overleg met de gemeente ontworpen. Uitgevoerd met natuurlijke en duurzame materialen, zijn het woningen die opgaan in de omgeving. De woningen zijn allemaal rietgedekt en de houten draagconstructie is zichtbaar gemaakt. De combinatie van de zwarte kozijnen en het donkere metselwerk maakt deze woningen tot ware blikvangers. 

Op de voormalige locatie van Carpet Right aan de Schoollaan komt een appartementencomplex bestaande uit 30 appartementen. Hiernaast komt nog een appartementencomplex met nog eens 4 appartementen Op de voormalige locatie van het kerkgebouw aan de Vlooswijkstraat in Terneuzen zal het Vlooswijkhof met 12 appartementen herrijzen. In totaal zal de binnenstad van Terneuzen in 2023 46 mooie huurappartementen rijker zijn.  

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com