19 juni 2023
Naar nieuws overzicht

Buitenspeeldag Aria Goes

Woensdag 14 juni vond de jaarlijkse buitenspeeldag georganiseerd door Jantje Beton en Nickelodeon plaats. Ook in Aria Goes waren de kinderen van de partij! 

Buitenspelen in Aria!

De nieuwbouw wijk Aria is ideaal om buiten te spelen. Het centrale Vedelplein werd volledig omgetoverd tot buitenspeelplaats met o.a. een springkasteel, schmink tafel, water spelletjes en nog veel meer. De activiteitencommissie van Aria heeft dit event georganiseerd met sponsoring van Aannemingsbedrijf Fraanje.

In Aria vinden er jaarlijks tal van leuke activiteiten plaats voor kinderen; zo worden er evenementen georaniseerd rond o.a. Halloween, Sinterklaas, Koningsdag en Burendag. 

(speel)park

Vanaf deze zomer worden er grondwerkzaamheden uitgevoerd in het park achter de woningen Vleugelweg 1, 2 en Contrabasweg 25 t/m 49, inclusief de aanleg van waterpartijen en grondophogingen. Bovendien heeft de wijkvereniging Overturia reden tot vreugde, zij hebben een subsidie van €106.169,85 ontvangen vanuit Provincie Zeeland en een cofinanciering van de Gemeente Goes. Deze subsidie is bestemd voor het creëren van speel- en ontmoetingsplekken die fungeren als een overgangsgebied tussen de bebouwing van Goes en het omliggende buitengebied. 


Ook wonen in Aria? 

Ben jij op zoek naar een wijk waar jouw kinderen onbezorgd kunnen buitenspelen? We hebben nog enkele woningen binnen het Aria-Zuid Fase 12 plan. Bezoek de website van Aria voor meer informatie. 

Ontdek Aria Fase 12 

 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com.