27 maart 2024
Naar nieuws overzicht

Bewust Veilig Dag 2024

Op woensdag 27 maart vond de Bewust Veilig-Dag plaats, een jaarlijks initiatief van Bouwend Nederland. Ook dit jaar heeft Aannemingsbedrijf Fraanje deelgenomen aan deze dag waarbij er extra aandacht gegeven wordt aan veilig en gezond werken. 

werkplekinspecties

Een groot aantal collega’s zijn op pad geweest om werkplekinspecties uit te voeren op bouwplaatsen waar zij niet zelf betrokken waren bij het project. De inspecties werden uitgevoerd door directie, bedrijfsleiders, projectleiders en werkvoorbereiders. Onder het genot van een bak koffie en wat lekkers werd er de tijd genomen om de resultaten en verbeterpunten te bespreken. 

Inspectie Albatros Terneuzen

Martijn van Sabben (Fraanje) was samen met Jos Lukasse (Bouwend Nederland) aanwezig op de bouwplaats van het project Albatros in Terneuzen. 

Diverse topics op het gebied van veiligheid werden besproken tijdens de rondleiding op de bouwplaats. Zo werd er o.a. gekeken naar persoonlijke beschermingsmiddelen, bouwplaatsinrichting, steigerwerk, bouwliften, machines, milieu en nog veel meer. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com