11 januari 2023
Naar nieuws overzicht

Bastion Tholen

In het Zeeuwse vestingstadje Tholen bevindt zich het nieuwbouwproject Bastion, bestaande uit sfeervolle appartementen en (boven)woningen. Hier kan je in alle rust genieten en toch ben je dichtbij de Randstad en Brabant. 

In Tholen, op loopafstand van de haven en de binnenstad, ligt het project met diverse stadsappartementen. Vijf gelijkvloerse appartementen, vijf tweelaagse woningen met 2 slaapkamers, één tweelaagse woning met 3 slaapkamers en één tweelaagse woning met loggia. 

Alle appartementen en (boven)woningen zijn energiezuinig en zijn voorzien van vloerverwarming en zonnepanelen. Begin dit jaar werd het project opgeleverd. 

 

Ko Zweedijk - Planontwikkelaar 

"Zes jaar geleden ben ik als als planvoorbereider bij Fraanje komen werken - na 33 jaar Walcherse Bouw Unie en Heijmans, en dat bevalt goed. 

Als planontwikkelaar was ik betrokken bij project Bastion Tholen. De grond voor de 12 woningen behoorde bij de koopovereenkomst van de grond waar Fraanje de Kruittoren heeft ontwikkeld en gebouwd. Vanwege bezwaren tegen de hoogte van de Kruittoren duurde het een paar jaar voordat de bouw kon beginnen. Het was de bedoeling om aansluitend de 7 stadswoningen te gaan bouwen, maar vanwege de hoge grondprijs bleken de stadswoningen te duur. Toen is in overleg met de Gemeente Tholen door onze eigen tekenafdeling een alternatief gemaakt en zijn de 7 woningen omgezet naar 12 boven- en onderwoningen in ongeveer hetzelfde volume. 

Uit de klanttevredenheidsonderzoeken bleken de kopers tevreden te zijn. Een belegger van een aantal bovenwoningen vroeg waar Fraanje nog meer woningen ging bouwen om te kunnen kopen en verhuren: een mooier compliment is er niet!" 

Sabrina van der Veeken - werkvoorbereider

"Bastion Tholen: mijn eerste project bij Fraanje. Een erg leuk, middelgroot project. Dit project had enkele uitdagingen; onder andere het grote hoogteverschil in de straat waardoor de appartementen op verschillende niveau's moesten worden gerealiseerd. 

Tijdens de bouw was er goed contact binnen het team (projectleider, werkvoorbereider, uitvoerder en kopersbegeleiding). Tevens was er goed contact tussen de kopersbegeleider en de kopers, waardoor we dit project hebben kunnen afronden met tevreden klanten, erg leuk. Los van enkele opleverpunten denk ik dat we een mooi project gerealiseerd hebben." 

Harold Zuiddijk - kopersbegeleider 

"Een van mijn eerste taken binnen Aannemingsbedrijf Fraanje was voor dit project.Ik dacht helemaal in het begin van het kopersproces te starten, maar bij dit project was het juist op het einde. Ik mocht de uitnodigingsbrieven voor de kopers kijkdag en de oplevering maken. Ik heb het projectteam zo veel mogelijk proberen ondersteunen, dit door kopersvragen te beantwoorden en de klanttevredenheidsonderzoeken te versturen." 

Mevrouw Zandbergen - investeerder

"Mijn zus en ik zochten een mooi project om in te investeren. We hebben er verschillende bekeken en Bastion kwam als meest geschikte uit de bus. Vooral de prijs was voor ons doorslaggevend. De bouw was binnen de afgesproken tijd klaar. Tijdens de opendeurdagen mochten we de vorderingen live mee volgen, dat was natuurlijk erg leuk. Het resultaat is super! De appartementen zijn erg mooi geworden. Fraanje is een goede onderneming waar we in de toekomst zeker nog zaken mee willen doen." 

HET PROJECT

Ontdek het hele project Bastion Tholen op de projectpagina.

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com