5 oktober 2023
Naar nieuws overzicht

Aria buurtfeest

Op zaterdag 30 september was het feest in de wijk Aria Goes! Het jaarlijkse buurtfeest had een bomvol programma met leuke activiteiten waaronder een speurtocht, kinderdisco, foodtrucks en band. 

Er was een uitgebreid middagprogramma voor de kids met o.a. een springkussen, een westrijd om de mooiste pannenkoeken te versieren en spannende speurtocht doorheen de volledige wijk. De speurtocht deelnemers kregen een lekker pakje chips en leuke Fraanje-bellenblaas. Tijdens de kinderdisco, door allround dj Cass, werden de winnaars van de pannenkoeken-versier-wedstrijd geloot. 

Ondertussen was het buiten druk springen op het springkussen en heerlijk smikkelen bij de foodtrucks (Giulio's Foodtruck en Rani's Curry) en de ijscofietskar. Na het eten was er nog een optreden van de band Recovery en daarmee werd de dag mooi afgesloten bij de Aria boerderij. 

Aria 

Het jaarlijkse buurtfeest is een perfect voorbeeld van de dynamiek en bruis in de wijk Aria. Verschillende leeftijdsgroepen wonen op een prettige wijze in deze duurzame en groene wijk. Benieuwd naar deze buurt? Bezoek de Aria Goes website.

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com