Kantoorrenovatie

Het kantoor moet een fijne omgeving zijn waar jouw medewerkers zich thuis en veilig voelen. Het is een omgeving waar ruimte is voor hard werken én ontspanning. Het kan zijn dat op dit moment jouw kantoor nog niet voldoet aan bovenstaande voorwaarden. In dat geval kan kantoorrenovatie een goede stap zijn voor jouw onderneming. 

Wij pakken het renoveren van jouw kantoor graag grondig aan. Wil je meer weten over hoe wij een kantoorrenovatie aanpakken zonder dat 'de toko gesloten moet worden'? 

Kantoorrenovatie door Fraanje!

Neem contact op

We horen je al denken: "wat haal ik mezelf allemaal op de half met een kantoorrenovatie?" Op deze pagina willen we je graag vertellen wat er komt kijken bij een kantoorrenovatie, hoe je je hier het beste op kunt voorbereiden en natuurlijk wat wij voor je uit handen nemen. 

Het gezegde luidt: een goede voorbereiding is het halve werk. En dat is bij een kantoorrenovatie niet anders. Voorkom dat je voor verrassingen komt te staan en inventariseer vooraf al een aantal essentiële zaken. Hoe zit het bijvoorbeeld met de brandveiligheid van jouw kantoor? En is er sprake van achterstallig onderhoud? Zijn er technische tekeningen voorhanden? Deze tekeningen zijn van grote waarde omdat we hierop kunnen zien waar in het verleden technische installaties zijn aangebracht. 

Een kantoorrenovatie is natuurlijk ook een perfect moment om het kantoor (nog verder) te verduurzamen. We geven een aantal voorbeelden:

  • breng LED-verlichting aan
  • breng goede isolatie aan
  • kies voor groene energie of
  • wek je eigen energie op met zonnepanelen
  • schaf slimme apparatuur aan zodat airco en verwarming niet voor niets geactiveerd zijn

Dit zijn enkele voorbeelden van duurzaamheidsmaatregelen. Ga naar de pagina 'Duurzaam bouwen' voor meer informatie over hoe wij aan duurzaamheid werken. 

Door werken tijdens kantoorrenovatie

We vinden het belangrijk dat jouw onderneming 'gewoon' blijft draaien zonder dat jullie veel hinder ondervinden van de renovatiewerkzaamheden. Uiteraard is dit wel afhankelijk van de aard en grootte van de verbouwing. 

Mocht het echt niet mogelijk zijn dat jouw medewerkers de werkzaamheden op kantoor voorzetten dan verhuizen jullie tijdelijk naar een ander pand. Ook kun je jouw medewerkers onderbrengen in flexibele bedrijfsunits. Deze bedrijfsunits bieden een deel van jouw personeel de ruimte om tijdens de kantoorrenovatie gewoon door te werken. 

Betrek medewerkers bij de kantoorrenovatie

Over jouw medewerkers gesproken. Het is erg belangrijk om jouw medewerkers vanaf het begin te betrekken bij de verbouwing. Op deze manier wordt het project 'kantoorrenovatie' breed gedragen onder het personeel en zal er bijvoorbeeld veel minder weerstand zijn tegen eventuele momenten van overlast. De belangrijkste fase om jouw medewerkers te betrekken is de ontwerpfase. In deze fase ga je inventariseren waar je personeel op dit moment tegenaan loopt in het huidige kantoor (misschien wel letterlijk). Wat willen zij graag zien in de nieuwe kantoorruimte? Waar is behoefte aan? Is er bijvoorbeeld behoefte aan alleen maar vaste werkplekken of is de wens om meer flexplekken te creëren?

Op deze manier wordt het verbouwen van het kantoor een gezamenlijk project waar alle medewerkers zich volledig bij betrokken voelen. 

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van verbouw,  service en onderhoud?

Ontwerpfase van de kantoorrenovatie

De ontwerpfase is niet alleen een belangrijke fase waar je je medewerkers bij de gehele kantoorrenovatie kunt betrekken. Maar hier leg je, misschien wel letterlijk, het fundament voor jouw 'nieuwe' kantoor. Vooral bij grootschalige kantoorrenovaties worden van ieder detail tekeningen gemaakt. In deze fase betrekken we onze architect graag bij het project. In samenwerking met de andere collega's van de tekenafdeling creeren we de meest optimalisatie indeling voor jou kantoor. Het wordt een omgeving waar de medewerkers zich prettig en fijn voelen want dat komt de productiviteit tenslotte ten goede! We creëren een kantoor waar iedere ruimte om de juiste manier gebruikt en benut wordt! 

De ontwerpfase bij kantoorrenovatie

Wil je kennismaken met ons team?

Fraanje; het aannemingsbedrijf voor jouw kantoorrenovatie

Wij zijn Fraanje, aannemer en bouwbedrijf werkzaam in Zuid-West Nederland. Wij realiseren zelfstandig bouwprojecten voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers. Hierbij onderscheiden we een aantal diensten:  

Of het nu gaat om nieuwbouw of een verbouwing, zoals een kantoorrenovatie, onze vakmensen denken proactief mee en hebben een grote betrokkenheid bij ieder project. 

Wij vinden dat de gebouwde omgeving altijd veiliger, gezonder en duurzamer kan. We hebben een samenwerking met vaste partijen zodat we snel kunnen schakelen. Wil je meer weten over onze manier van werken en wat wij voor jou kunnen betekenen als het gaat om een kantoorrenovatie? Neem contact met ons op.

Neem contact op

Maak kennis met Fraanje