Bouwbedrijf Goes

Zoek je een bouwbedrijf in Goes of omgeving om jouw bouw- of verbouwplannen te realiseren? Wil je jouw bedrijfspand of woning uitbreiden of renoveren of wil je een compleet nieuwbouwproject realiseren? Aannemingsbedrijf Fraanje is een toonaangevende ontwikkelaar en bouwer voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers. Ben je benieuwd wat wij, als veelzijdig bouwbedrijf, voor je kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op! 

Neem contact op met Bouwbedrijf Fraanje

Contact

Bouwbedrijf Goes; onze expertises

We zijn een vakkundige bouwpartner die bouwt aan duurzame relaties. Als aannemer en bouwbedrijf bieden we een totaalconcept aan voor iedereen met ontwikkel-, bouw- en verbouwplannen. Denk aan projectontwikkeling en creatie tot aan renovatie en meerjarig onderhoud.

We zijn met name actief in Zuidwest-Nederland. Dat gaat van Zeeland, het zuiden van Zuid-Holland naar het westen van Noord-Brabant: het gebied tussen Rotterdam/Den Haag -  Middelburg/Terneuzen/Vlissingen - Breda/Tilburg. Hoe ziet ons pallet aan bouwexpertises er dan uit? 

“Wij willen een duurzame leefomgeving creëren en echt betekenis geven aan die omgeving.”

Lees het interview met projectontwikkelaar Wieland Zwemer

Projectontwikkeling voor een duurzame leefomgeving

Duurzaam bouwen en een duurzame leefomgeving creëren; dat is wat we graag willen. Zodra we met een opdrachtgever gaan praten over projectontwikkeling komen aspecten als veiligheid, gezondheid, maatschappelijke waarde van een gebied en de natuur aan bod. We zijn een bouwbedrijf en we willen natuurlijk mooie bouwprojecten realiseren, maar het gebied rondom een bouwproject vinden wij minstens zo belangrijk. We passen deze denkwijze toe bij ieder ontwikkeltraject waardoor we een dergelijk traject echt betekenis kunnen geven. Ben je benieuwd welke projecten we al gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze projectenpagina en filter specifiek op de projecten die we als bouwbedrijf in Goes hebben gerealiseerd. 

Bedrijfsbouw

Als bouwbedrijf met meer dan 100 jaar ervaring zijn we jouw professionele partner als het gaat om bedrijfsbouw. Of het nu gaat om het realiseren van een nieuw kantoor, bedrijfsgebouw of bedrijfshal of je wilt juist het huidige bedrijfspand renoveren of verbouwen of uitbreiden met misschien wel nieuwbouw bedrijfsunits. We denken graag met je mee over hoe jouw bedrijfsactviteiten zo goed mogelijk uitgevoerd kunnen worden in een optimaal bedrijfspand, nieuw kantoor of nieuwbouw bedrijfsunits

Woningbouw op de Fraanje manier

Als je onze teampagina bekijkt, zie je dat ons team Woningbouw het grootst is. Binnen Fraanje is Woningbouw opgesplitst in twee verschillende takken: projectmatige woningbouw en particuliere woningbouw. 

Bij particuliere woningbouw staat de realisatie van een eigen woning centraal. Heb je altijd al gedroomd van het laten bouwen van een eigen woning? Bouwbedrijf Fraanje biedt dé oplossing waarbij kwaliteit en betrouwbaarheid gecombineerd worden met gemak. Met een RiantHuis heb je de keuze uit 12 woontypes in 3 verschillende bouwstijlen. Hierdoor creëer je je eigen woning op basis van prefabricage waardoor er veel tijd en kosten bespaart kunnen worden! 

Ben je benieuwd naar een RiantHuis project?

In het kader van projectmatige woningbouw worden we als bouwbedrijf met regelmaat ingezet voor de realisatie van nieuwbouwprojecten. Ook in Goes hebben we inmiddels een aantal mooie referentieprojecten. Wat te denken van Fase 10 en Fase 11 van nieuwbouwproject Aria of de realisatie van 12 woningen binnen het Hof den Burg project in Goes?

Utiliteitsbouw

Nieuw kantoorpand voor Visser & Visser in Goes. Nieuwbouw van zorgcomplex de Marnix Staete in Goes. Realisatie nieuwe zorglocatie Hof den Berg in Goes. Dit zijn enkele voorbeelden van succesvolle bouwprojecten die we in de afgelopen jaren gerealiseerd als het gaat om utiliteitsbouw. Binnen deze expertise voeren wij veel uiteenlopende projecten uit. Denk bijvoorbeeld aan scholen, kerken, HORECA gelegenheden, maar ook zorgcomplexen. Hoe uiteenlopend een project ook is; we ontzorgen je bij het gehele proces. we denken mee in de ontwerpfase en nemen het onderhoud en de nazorg voor je uit handen! Utiliteitsbouw bij Fraanje is voor ons het complete plaatje!

Een bouwbedrijf is geen bouwbedrijf als het geen dienstverlening binnen de bestaande bouw in haar portefeuille heeft. En dit is bij Fraanje niet anders. 

Verbouw, service en onderhoud

Als bouwbedrijf voeren we geregeld verbouwingen, service- en onderhoudswerkzaamheden en renovaties uit. Dus ben je van plan een bestaande woning of kantoor-/bedrijfsgebouw aan te passen? Wij verbouwen, voeren renovaties uit, voorzien in onderhoudswerkzaamheden en helpen je bij klussen als een aan- of uitbouw! 

Fraanje; al meer dan 100 jaar hét bouwbedrijf in Goes en omgeving!

In de jaren '20 van de vorige eeuw legden de gebroeders Fraanje de eerste fundamenten voor ons bouwbedrijf. Waar het destijds begonnen is met het maken van wagens en het bouwen van loodsen, zijn we inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig en gerenommeerd bouwbedrijf. Voor welke bouwklus je ons ook benaderd; kwaliteit en service staat altijd voorop. 

Vandaag de dag zijn we een bouwbedrijf dat 'Duurzaamheid' hoog in het vaandel heeft staan. We hebben niet voor niets 'samen bouwen aan de toekomst' tot onze missie gemaakt. Het is de basis van waaruit wij iedere dag samen te werk gaan en bouwen aan optimale oplossingen die de verwachtingen van onze opdrachtgevers waarmaken! 

Meer weten over duurzaam bouwen?

Bouwbedrijf Fraanje; voor jouw bouwklussen in Goes!

Waar kunnen we je mee helpen? 

Wat is jouw bouwuitdaging? Waar heb je hulp van een bouwbedrijf bij nodig? Als bouwbedrijf actief in Goes en omgeving helpen we je met alle bouwklussen die er maar zijn. We ontwikkelen, bouwen en verbouwen binnen zowel de particuliere als de zakelijke markt met kwaliteit als basis! Ben je benieuwd hoe wij als betrouwbare bouwpartner jouw verwachtingen waar gaan maken? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag alles over bouwbedrijf Fraanje! Samen komen we tot de beste oplossing zodat jij, als opdrachtgever, fijn kunt wonen, werken of beleven!

Neem contact op