Bedrijfsruimte bouwen: wat komt daarbij kijken?

Een bedrijfsruimte bouwen is een flinke onderneming. Misschien heb je wel gewoon gegoogled op ‘bedrijfsruimte bouwen’, omdat je niet goed weet waar je moet beginnen. Geen probleem. Wij helpen je graag op weg!

NEEM GELIJK CONTACT OP

Bedrijfsruimte (laten) bouwen? Neem contact op met Fraanje!

+31 (0) 113 61 55 00

info@fraanje.com

Bij het (laten) bouwen van een bedrijfspand komt veel kijken. Je moet weten hoeveel ruimte je nodig hebt, waar het pand aan moet voldoen, er moet een begroting komen, misschien wil je nadenken over duurzame oplossingen en vervolgens moet er een ontwerp komen en moet je bedrijfsruimte gebouwd worden. Veel stappen die ervoor kunnen zorgen dat je niet meer weet waar je goed aan doet. Op deze pagina vind je alle informatie die je nodig hebt voor zo’n groot project.

5 dingen om op te letten

Met een nieuw bedrijfspand maximaliseer je je productiviteit en zet je jezelf op de kaart als ondernemer. Bij de bouw van een bedrijfshal of bedrijfsruimte moet je echter wel op een aantal zaken letten. Zo voorkom je teleurstellingen en zorg je ervoor dat het proces soepel verloopt. Welke zaken dat zijn? Dat lees je hier!

Budget

Heb je een beperkt budget te besteden? Of wil je niet teveel uitgeven aan je bedrijfsruimte? Dan zijn er diverse mogelijkheden om een goedkope bedrijfshal te laten bouwen. Zo kun je kiezen voor prefab-bouw, goedkoop constructiemateriaal of duurzame oplossingen die lang meegaan en weinig onderhoud vereisen. 

Duurzame bedrijfsruimte bouwen

Een andere manier om op de lange termijn goedkoper uit te zijn, is door de ruimte te verduurzamen met goede isolatie, zonnepanelen en een warmtepomp. Hierdoor wordt je pand in de winter minder snel koud en in de zomer minder snel warm. Ook wek je hierdoor je eigen energie op. Dit scheelt vaak een hoop geld, want het verwarmen van een bedrijfshal kost veel energie. We kijken daarbij niet alleen naar het uiterlijk van het gebouw en naar het bouwkundige karakter daarvan, maar letten ook op de mate van duurzaamheid. Zo zijn wij in staat om een nul-op-de-meter bedrijfspand te leveren. Op die manier werk je 100% Co2-neutraal en vorm je niet langer een belasting voor het milieu. 

Welke keuze je ook maakt, Fraanje denkt graag met je mee over de stijl die bij jouw bedrijf en dienstverlening past. 

Duurzame bedrijfsruimte bouwen?

Wat kost een bedrijfsruimte bouwen?

Daar is helaas geen eenduidig antwoord op. De prijs is afhankelijk van de omvang van de ruimte, de gebruikte materialen, het ontwerp, de verschillende bouwopties en ga zo maar door. Zoals genoemd valt er veel te besparen door goed te isoleren en te verduurzamen. Toch blijft het een grote investering. Een die je niet klakkeloos doet. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden of wil je een offerte? Je mag ons het hemd van het lijf vragen tijdens een vrijblijvend gesprek!

Neem contact op