Aannemer Vlissingen

Waar kunnen we je mee helpen? Heb je verbouwplannen of staat er een grote renovatieklus te wachten? Of wil je een volledig nieuw bedrijfspand of nieuwe woning realiseren? Bij Fraanje hebben we meer dan 100 jaar ervaring en als aannemer, onder andere actief in Vlissingen, zij wij breed inzetbaar op het gebied van bouwen voor zowel bedrijven als particulieren. Ons doel: we doen er alles aan om jou als opdrachtgever fijn te laten wonen, werken en beleven! 

Waar kunnen we jou mee helpen? 

Aannemer in Vlissingen nodig? Ontdek wat wij voor je kunnen betekenen! 

Neem contact op met Fraanje

+31 (0) 113 61 55 00

info@fraanje.com

Duurzaam bouwen in Zeeland

Wij vinden het belangrijk dat mensen gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en verblijven. Kortom; een duurzame leefomgeving voor iedereen. We zijn dagelijks op zoek naar verbetering en vernieuwing. We werken slim en inventief samen met elkaar, onze partners en met jou als opdrachtgever. Wij gaan voor blije medewerkers en langdurige klantrelaties. Daarnaast steken we veel tijd en energie in maatschappelijke initiatieven – projecten van onszelf maar ook mooie initiatieven van anderen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een toekomst waarin een duurzame leefomgeving centraal staat.

Al 100 jaar een betrouwbare aannemer

Begin jaren '20 van de vorige eeuw werden de eerste fundamenten voor aannemingsbedrijf Fraanje gelegd; in Lewedorp, zo'n 20 minuten rijden van Vlissingen. In eerste instantie richtten we ons op de bouw van loodsen en het maken van wagens. Later hebben we onze dienstverlening verder uitgebreid en werden we steeds actiever in nieuwe sectoren. Op deze manier zijn we ons gaan specialiseren in het projecten op het gebied van (sociale) woningbouw, scholen en openbare bouwwerken. 

De aannemer die we vandaag zijn, heeft kwaliteit en service hoog in het vaandel staan en 'samen bouwen aan de toekomst' tot haar missie gemaakt. Het is de basis van waaruit wij iedere dag samen te werk gaan en bouwen aan optimale oplossingen die de verwachtingen van onze opdrachtgevers waarmaken! 

Ben je op zoek naar een aannemingsbedrijf in Vlissingen of omgeving? Een ervaren aannemer die jou kan helpen bij het bouwen of verbouwen van jouw woning of bedrijfspand? Wij bieden een totaalconcept aan en ontzorgen jou bij het hele project. Van ontwikkeling tot uitvoering, maar ook de nazorg en het meerjarig onderhoud.

Aannemer in Vlissingen nodig?

Je hebt een beetje kennis gemaakt met de aannemer Fraanje. Maar wat kunnen we dan precies voor je betekenen? 

Projectontwikkeling

Wij realiseren diverse soorten bouwprojecten voor de particuliere en zakelijke markt. We doen dit in eigen beheer en nemen de verantwoordelijkheid van het begin tot aan het eind. De centrale vraag bij projectontwikkeling volgens Fraanje: voor wie gaan we wat maken en waarom?

Bedrijfsruimte bouwen

Een bedrijfspand of kantoorpand bouwen? Heb je nieuwe bedrijfshallen nodig of wil je bedrijfsunits aanschaffen? Als ervaren aannemer denken we graag met je mee op het gebied van bedrijfsbouw

Utiliteitsbouw

Scholen, kerken, hotels, reacreatieparken of zorgcomplexen. Of het nu gaat om een maatschappelijk onderkomen of juist een commerciële ruimte. Ons team 'utiliteitsbouw' helpt je graag verder met jouw bouwproject. 

Woningbouw

De expertise woningbouw is bij Fraanje onderverdeeld in twee takken: projectmatige en particuliere woningbouw. 

Een tussenwoning in Terneuzen, een twee-onder-een-kapwoning in Goes, een levensloopbestendige woning in Wemeldinge of een chique appartement in Tholen? Wij hebben ons, als bouwbedrijf, gespecialiseerd in projectmatige woningbouw van huizen en appartementen in Zuidwest Nederland.

Keuze uit 12 verschillende woontypes in 3 verschillende bouwstijlen. Dat is particuliere woningbouw op de Fraanje manier. Kies bij de realisatie van particuliere woningbouw voor de kwaliteit, betrouwbaarheid en het gemak van een RiantHuis van Fraanje.

"doen jullie ook onderhoud en verbouwingen?"

Ja! Als aannemer kun je ons natuurlijk ook inschakelen voor onderhoudswerkzaamheden en verbouwklussen. We helpen je ook bij een renovatie of een aanbouw! Bekijk onze pagina 'verbouw, service en onderhoud'  

Projecten in Vlissingen

Ben je benieuwd welke projecten we reeds hebben uitgevoerd in Vlissingen? Graag stellen we 'Claverveld' aan je voor. Dit woningbouwproject bestaat uit 28 woningen voor zowel gezinnen met kinderen als vitale senioren. Een droomwoning voor een heel diverse doelgroep dus!

Aannemer Vlissingen - Claverveld

Door de enorme groei die de Drankgigant heeft doorgemaakt werd het oorspronkelijke pand te klein. Wij zijn als aannemer ingeschakeld om eht bestaande bedrijfspand volledig te renoveren! 

Neem contact op