Aannemer Terneuzen

Bij Fraanje hebben we al meer dan 100 jaar ervaring als aannemer in Zeeland. Of het nu gaat om een aanbouw, renovatie of nieuwbouw van een bedrijfsruimte of (particuliere) woning. Als aannemer in Terneuzen zijn wij breed inzetbaar op het gebied van bouwen voor zowel bedrijven als particulieren. We doen er alles aan zodat jij, als opdrachtgever, fijn kunt werken, wonen of beleven. Heb jij (ver)bouwplannen in de omgeving van Terneuzen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen. 

Bekijk onze projecten

Of neem contact op met Fraanje!

+31 (0) 113 61 55 00

info@fraanje.com

Duurzaam bouwen in Zeeland

In de afgelopen 100 jaar is er veel veranderd. De aannemer die we vandaag de dag zijn heeft kwaliteit en service voorop staan. Daarbij staat duurzaamheid hoog in het vaandel en hebben we 'samen bouwen aan de toekomst' tot onze missie gemaakt. Het is de basis van waaruit wij iedere dag samen te werk gaan en bouwen aan optimale oplossingen die de verwachtingen van onze opdrachtgevers waarmaken! 

Wij vinden het belangrijk dat mensen gezond en comfortabel kunnen wonen, werken en verblijven. Een gezonde duurzame leefomgeving voor iedereen is daarbij het uitgangspunt van ons aannemingsbedrijf. Wij gaan voor blije medewerkers en langdurige klantrelaties. Daarnaast steken we veel tijd en energie in maatschappelijke initiatieven – projecten van onszelf maar ook mooie initiatieven van anderen. Zo dragen wij ons steentje bij aan een toekomst waarin een duurzame leefomgeving centraal staat. 

 

Zoek je een aannemingsbedrijf of bouwbedrijf in Terneuzen die jou kan helpen bij het bouwen of verbouwen van jouw woning of bedrijfspand? Wij bieden een totaalconcept aan en ontzorgen jou bij het hele project. Van ontwikkeling tot uitvoering, maar ook de nazorg en het meerjarig onderhoud.

Expertises

We hebben een breed pallet aan bouwexpertises, we horen graag op welk gebied jij onze hulp kunt gebruik.

Projectontwikkeling

In eigen beheer realiseren wij diverse bouwprojecten. Projectontwikkeling in de particuliere- en zakelijke markt. Wij nemen onze verantwoording van begin tot het einde. Duurzaamheid staat daarbij hoog in het vaandel.

Bedrijfsruimte bouwen

Is jouw bedrijf toe aan een nieuw bedrijfspand of kantoorpand? Of wil jij jouw bedrijfspand verbouwen, uitbreiden (met bijvoorbeeld nieuwbouw bedrijfsunits) of renoveren? Samen kijken we naar de mogelijkheden voor jouw (nieuwe) bedrijfsruimte. 

Utiliteitsbouw

Of je nu op zoek bent naar een aannemer voor het bouwen van een kantoor, fabriek, winkel of een school. We denken met je mee van ontwerp tot en met het onderhoud van jouw nieuwe pand. De lijnen binnen de utiliteitsbouw zijn kort waardoor het proces soepel verloopt.

Projectmatige woningbouw

Wij bouwen samen aan jouw nieuwe huis of appartement. Tijdens het gehele bouwproces heb je als koper één vast aanspreekpunt. De woonwensen van de kopers staan centraal in het hele project.  

Particuliere woningbouw

Wij bouwen kwalitatief hoogwaardige woningen tegen scherpe prijzen. RiantHuis is ons woningconcept met een breed assortiment woningen en bouwstijlen. Voor elke stijl en ieder budget kun je bij ons terecht.    

Service & onderhoud

Van kleinschalig onderhoud en renovatiewerkzaamheden tot een complete verbouwing van een woning of bedrijfspand. Als aannemer en bouwbedrijf in één bieden we service en (meerjarig) onderhoud aan voor zowel particulieren als bedrijven. 

Schade en herstel

Heb je een lekkage aan je woning, last van stormschade of schade aan je woning door een inbraak? Of heb je schade aan je bedrijfspand door water of brand? Vervelend! Gelukkig kunnen wij je snel en goed helpen. In heel Zeeland leveren wij betrouwbare en snelle service!

Prefab bouwen

De term ‘prefab’ staat voor prefabricage. Hiermee doelen we op materialen die voorafgaand aan de bouw in onze werkplaats zijn verwerkt tot geschikte onderdelen. Oftewel: kant-en-klaar producten. Prefab bouwen kent veel voordelen. Zo profiteer je van een snellere bouwtijd en zie je als klant direct het eindresultaat voor je. Als toonaangevende aannemer, ontwikkelaar en bouwer is Fraanje meer dan bekend met deze bouwmethode.

Projectmatige woningbouw door aannemer Terneuzen

Projecten in Terneuzen

De afgelopen jaren hebben we onder andere mooie woningbouwprojecten opgeleverd in Terneuzen zoals De Nieuwe Werf en de Vliegende Hollander Terneuzen. Respectievelijk goed voor 28 en 32 woningen. Op dit moment zijn we bezig met de bouw van 46 nieuwbouw huurappartementen en starten we binnenkort met de bouw van 25 luxe appartementen in De Albatros Terneuzen.

Wil je meer weten over onze dienstverlening als aannemer in Terneuzen en omgeving?

Neem vrijblijvend contact met ons op!