Naar alle projecten

Woonzorggebouw Thuismakers, Middelburg

In opdracht van Thuismakers wordt dit woonzorggebouw in Middelburg gerealiseerd.

Vlakbij het centrum van Middelburg bouwt Fraanje voor Thuismakers twee woonhuizen van September met in totaal 34 appartementen voor ouderen met dementie. September maakt kleinschalig wonen met particuliere zorg mogelijk voor een bredere groep dan alleen vermogende mensen. 

De twee huizen staan haaks op elkaar gebouwd en bestaan uit twee bouwlagen. Ze worden door een grote, ruime tuin omringd. Beide huizen krijgen een eigen terras. Naast de 34 studio appartementen zijn er enkele gemeenschappelijke leefruimtes. 

De verwachting is dat de technische oplevering in het tweede kwartaal van 2023 gaat plaats vinden. Half februari vierden we dat we - volgens planning - het hoogste punt bereikten. 

Nieuws

Tijdens de Bewust Veilig dag op 29 maart 2023 hebben we de bouwplaats van Thuismakers in Middelburg bezocht. Bekijk het blogbericht en de video hier. 

MEER INFO?

Dit project is een van de vele utiliteitsbouw  projecten die we de afgelopen jaren hebben ontwikkeld. Wil je meer weten over deze specifieke expertise van Fraanje? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! 

 

Projectgegevens

Project

Woonzorggebouw Thuismakers, Middelburg

Locatie

Middelburg, Zeeland

Architect

Kolpa Architecten

Opdrachtgever

Thuismakers BV

Startdatum

april 2022

Opleverdatum

juni 2023