Naar alle projecten

Renovatie sanitairgebouw camping Julianahoeve

Voor de vaste opdrachtgever Camping Julianahoeve in Renesse heeft Aannemingsbedrijf Fraanje het bestaande sanitairgebouw gerenoveerd naar een luxe variant met vloerverwarming en een luxe entree. 

Julianahoeve Camping & Beachresort  in Renesse is een 5-sterren camping en wil dit ook met hun faciliteiten en gebouwen uitstralen. Het ontwerp voor dit luxe sanitairgebouw is gemaakt door Kort Geytenbeek Architecten. Het projectteam van Fraanje heeft hierna samen met de installateur in bouwteam nagedacht over een zo goed mogelijke uitvoering. 

Het sanitairgebouw is volledig gestript aan de binnen- en buitenzijde. De binneninrichting is volledig gewijzigd en de entree is op een andere plaats gesitueerd. De "schil" van het pand is na-geïsoleerd, zodat de warmte beter wordt vastgehouden. Aan de buitenzijde zijn alle gevels voorzien van nieuwe gevelbekleding en overstekken in de stijl van de camping. Tevens is het gehele dak voorzien van nieuwe dakpannen.

De installateur heeft op zijn beurt de gehele installatie vernieuwd voor een duurzame installatie op basis van een warmtepomp. Aan de binnenzijde is het sanitairgebouw hoogwaardig afgewerkt met een troffelvloer, (foto)tegels en mooi houten spanten in het zicht. De combinatie van deze materialen geeft als resultaat een hoogwaardige uitstraling met luxe comfort. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

 

Projectgegevens

Project

Renovatie sanitairgebouw camping Julianahoeve

Locatie

Renesse

Opdrachtgever

Camping Julianahoeve

Startdatum

november 2022

Opleverdatum

maart 2023