Naar alle projecten

Renovatie appartementen complex Vlissingen

In opdracht van twee Verenigingen van Eigenaren hebben we de renovatie- en verduurzamingswerkzaamheden aan het appartementencomplex Bossenburg in Vlissingen uitgevoerd. 

De werkzaamheden

We hebben de gevelkozijnen van de appartementen vervangen voor nieuwe kunststof gevelkozijnen, daarnaast hebben we de houten gevelbekleding vervangen voor nieuwe onderhoudsvriendelijke bekleding met hieronder nieuw regelwerk met een hoogwaardige isolatie. Beide complexen zijn een stuk duurzamer geworden. 

De VvE's hebben gebruik gemaakt van diverse subsidies welke door het rijk beschikbaar zijn gesteld. Aannemingsbedrijf Fraanje heeft van het begin tot het einde de bouw mogen begeleiden. In het voortraject hebben we informatieavonden georganiseerd met de bewoners. Tijdens de bouw hebben we hen middels brieven of persoonlijk contact op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. 

De planning is vooraf vastgesteld en is geheel conform de eerste versie verlopen. Tijdens de start van dit project kwamen we een uitdaging tegen, bij de proefwoning bleek er namelijk asbesthoudend materiaal in de spouw aanwezig te zijn. Hierdoor moest de gehele scope aangepast worden. In goed overleg met de opdrachtgevers zijn we tot een passende oplossing gekomen. 

MEER INFO?

Van kleinschalig onderhoud tot een complete verbouwing: wij bieden kwaliteit waarop je kunt bouwen. Benieuwd wat Aannemingsbedrijf Fraanje voor jou kan betekenen? Of heb jij een uitdagende nieuw- of verbouw uitdaging voor ons? Neem vrijblijvend contact met ons op. 

NEEM CONTACT OP

Projectgegevens

Project

Renovatie appartementen complex Vlissingen

Locatie

Vlissingen

Omvang

61 appartementen

Opdrachtgever

VVE Bossenburg

Startdatum

maart 2023

Opleverdatum

juni 2023

Marten van Ruitenburg
Marten van Ruitenburg
Projectleider/ Werkvoorbereider