29 september 2020
Naar nieuws overzicht

Welkom terug Berry van Heeren

Voor velen is Berry van Heeren een bekend gezicht. In de periode 2005 tot en met 2017 is Berry werkzaam geweest bij Aannemingsbedrijf Fraanje. Toch kon hij in de afgelopen 3 jaar en enkele werkgevers verder, Fraanje niet vergeten en is hij in september weer begonnen op zijn oude vertrouwde plek met veel dezelfde collega’s als toen.

 

“De bouw van bedrijfspanden met betonwerk, de staalconstructies en op de gevelbeplating blijft mij trekken”, vertelt Berry. Vanaf zijn studie is hij al het werk op het gebied van bedrijfsbouw. Na 3 jaar en 3 werkgevers verder, kwam hij erachter dat bedrijfsbouw bij Fraanje toch echt het beste bij hem past. “Fraanje is een informeel bedrijf. Het bedrijf heeft veel professionele veranderingen doorgevoerd in de afgelopen 3 jaar, wat ik als positief ervaar.” vertelt Berry. Door oud collega’s en onderaannemers die hij zo nu en dan tegenkwam, werd hij in zijn “tussenperiode” geïnformeerd over de veranderingen die gaande waren bij Fraanje.

Toen Berry bij de overige werkgevers niet helemaal zijn draai kon vinden en hij de positieve veranderingen hoorde binnen Fraanje begon het toch weer te kriebelen om terug te keren. “Na het eerste gesprek was het snel geregeld” geeft Berry aan. Hij kon direct starten als werkvoorbereider/ projectleider op de afdeling bedrijfsbouw. Het vertrouwen van toen is er nog steeds en daarom heeft Berry al zijn eigen project, Van Keulen Transport in Middelburg.

Wat Berry het meest aanspreekt aan Fraanje zijn de korte lijntjes tussen collega’s. “bij Fraanje heb je veel meer contact met al je collega’s omdat iedereen op dezelfde locatie zit. Als je een vraag hebt, kan je gewoon even langs lopen bij je collega’s. Doordat je allemaal op 1 vestiging werkt, heb je meer binding met elkaar en merk je meer betrokkenheid. Wat Fraanje ook uniek maakt, is dat wij zelf veel maken, zoals kozijnen en hsb-elementen op de afdeling prefab. Doordat wij veel zelf maken hebben wij ook veel in eigen hand”.

Wil jij ook werken in de bouw? Neem dan eens een kijkje bij onze vacatures