20 juni 2024
Naar nieuws overzicht

Start bouw 'Het Erf' Kapelle

Aan Hoofdstraat 15 in Kapelle, de voormalige Aldi locatie, wordt nieuwbouwproject 'Het Erf' gebouwd. Op woensdag 19 juni vond de start van de bouw plaats op de locatie. 

Gezellig samenkomen

Op een warme woensdag middag is het heerlijk samenkomen op de bouwlocatie in Kapelle. (Bijna) alle kopers zijn aanwezig voor het feestelijke moment: het slaan van de eerste paal. Bij aankomst is het al gezellig druk, iedereen geniet van een koffie of thee met gebakje. Projectpartners, betrokken personeelsleden van Fraanje en de toekomstige bewoners zijn druk met elkaar in gesprek. 

Benjamin Steenbeek (directie Fraanje) bedankt de bezoekers voor hun komst en deelt met iedereen mee waarom dit een bijzonder project is voor Fraanje; de veertien woningen worden namelijk niet alleen gebouwd door Fraanje, maar komen ook voort uit onze eigen ontwikkelafdeling. De start bouw is dus voor iedereen een heugelijk moment. 

Twee toekomstige bewoners, dhr. en mevr. Meule, hebben de eer: zij mogen de eerste paal slaan. Met helm op en onder begeleiding mogen zij mee in de bouwput naar de heistelling, voor het toeziend oog van de medebewoners, wordt de eerste paal geslagen. 

Het Nieuwbouwproject

Het project 'het erf' in Kapelle wordt gerealiseerd op de oude Aldi locatie aan de Hoofdstraat en telt veertien woningen. Het is een goede mix aan woningen met zowel starterswoningen, eengezinswoningen als levenloopbestendige woningen. Dit zorgt ook voor een divers gezelschap tijdens de start bouw viering. Een ideaal moment om alvast kennis te maken en bij te praten met de toekomstige buren. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com