2 juli 2024
Naar nieuws overzicht

Start Bouw 'Aria Fase Blanckx'

Op dinsdag 2 juli vond de officiële start van de bouw van de eerste 18 woningen van 'Aria Fase Blanckx' in Goes plaats. Projectpartners en toekomstige bewoners waren aanwezig bij dit feestelijke moment. 

Start bouw

Om drie uur was 'Hof Welgelegen' de boerderij en verkoopcentrum in de wijk Aria Goes flink gevuld met partners en kopers. Onder het genot van een kopje koffie met iets lekkers hadden de toekomstige bewoners de mogelijkheid om kennis te maken met elkaar. 

Rond half vier ging het gezelschap richting de parkeerplaats aangrenzend aan het bouwproject, hier had iedereen een mooi uitzicht op de heistelling. De oudste bewoner, dhr. Beaufort, had de eer om namens alle kopers de "eerste paal" te mogen slaan. De heiploeg was al een tijdje aan het werk waardoor het niet de eerste paal werd, maar wel een heel bijzondere. Dhr. Beaufort mocht namelijk een heipaal voor zijn eigen woning slaan. 

Naar de boerderij

Terug in de boerderij gaf Martijn van Sabben (Aannemingsbedrijf Fraanje) nog een kort woordje uitleg over het bouwtraject, waarna het glas werd geheven op een succesvolle bouw. 

MEER INFO?

Mocht je vragen hebben naar aanleiding van dit nieuwsbericht, neem dan gerust contact met ons op via communicatie@fraanje.com