15 januari 2023
Naar nieuws overzicht

Nieuwjaarsborrel 2023

Vrijdag 13 januari vond na een hiatus van twee jaar de Fraanje Nieuwjaarsborrel wederom plaats. Bijna alle collega's waren aanwezig om de aftrap van het nieuwe jaar te vieren. 

Rond 15u kleurde het parkeerterrein van Restaurant en Partycentrum Landlust in Nieuwdorp geel met de Fraanje busjes. Bijna alle collega's van de verschillende business units en kantoor waren aanwezig voor deze leuke borrel. 

Deze grote samenkomst was natuurlijk ook het ideale moment om terug te blikken op 2022 en vooruit te kijken naar de toekomst. Directeur Martijn van Sabben nam het woord tijdens een korte presentatie. Hierin vertelde hij over de diverse mijlpalen uit de verschillende business units, de aankomende werken en de kernwaarden van Fraanje. De presentatie kreeg bij dit laatste thema een interactief element. Iedereen kon via zijn of haar smartphone verschillende stellingen beantwoorden, waarvan de antwoorden direct zichtbaar waren op het scherm. 

Na de presentatie was er voldoende ruimte om bij te kletsen met collega's en te genieten van de lekkere gerechten. Bij vertrek kreeg iedereen een nieuwe gele helm om mee te nemen.