27 februari 2023
Naar nieuws overzicht

Fraanje grootste sponsor Ventoux3

Ons Fraanje sportteam deed al eerder mee aan Alpe d'Huzes. In 2022 gingen zij opnieuw de uitdaging in Frankrijk aan voor het goede doel; Ventoux3. De sportievelingen van Fraanje hebben één, twee of drie keer lopend of fietsend de Mont Ventoux beklommen om sponsorgeld binnen te halen voor het Hersentumorfonds.

 

Ventoux3

Ventoux3 heeft inmiddels bekend gemaakt hoeveel er in 2022 is opgehaald. In totaal heeft de organisatie €170.093 opgehaald. Een prachtig bedrag, zodat nog meer onderzoek gedaan kan worden naar hersentumoren!

Fraanje fietst een mooi bedrag bij elkaar

Het resultaat mag er zeker wezen, want er is een groot bedrag bij elkaar gefietst voor het goede doel. Het Fraanje Fiets Team heeft maar liefst €26.382,30 ingezameld. We willen dan ook iedereen bedanken die hier een bijdrage aan heeft geleverd! Achteraf bleek zelfs dat Fraanje de grootste sponsor van het evenement was. Ook zo bouwt Fraanje samen aan de toekomst!

 "Ook zo bouwt Fraanje samen aan de toekomst!"

Uit wie bestaat het fraanje fiets team?

Onze fietstoppers: Martijn van Sabben, Joost Polderdijk, Raoul Vermeulen, Chris Jan Kempe, Jan Sinke, Izaak van de Ketterij en Sjaak Rieteco.

FIETST FRAANJE IN 2023 WEER MEE?

In 2023 hopen wij weer een positieve en sportieve bijdrage te kunnen leveren in de bergen van Frankrijk. Wij zijn in ieder geval trots op onze mannen. 

Lees hier meer hoe het allemaal begon:

sportteam Fraanje doet mee aan de Ventoux3!

Hieronder onze sportievelingen hard aan het werk!