9 februari 2023
Naar nieuws overzicht

Bouwbeurs 2023

Deze week zijn de medewerkers van Fraanje naar de Bouwbeurs in Utrecht geweest. Naast dat dit altijd een gezellig uitje is met elkaar, hebben we veel dingen gezien.

 

Nieuwste trends en ontwikkelingen

Om als kundige bouwpartner zo goed mogelijk onze klanten te blijven bedienen is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle laatste trends en ontwikkelingen in de bouw. De bouwbeurs in Utrecht is dan ook de uitgelezen kans hiervoor.

Ook leerlingen mochten mee

Alle medewerkers van Fraanje konden zich inschrijven voor een dagje Bouwbeurs. Op woensdagochtend 8 februari is de bus vertrokken naar Utrecht. Onderweg waren diverse tussenstops, waar ook leerlingen mochten instappen en meereizen naar de Bouwbeurs. Ook voor studenten is dit natuurlijk de ideale gelegenheid om van de laatste bouwsnufjes op de hoogte te blijven. Uiteindelijk zijn er 13 leerlingen meegegaan naar de beurs.

Innovatie in de bouw

De veranderingen in de bouw volgen elkaar snel op. De bouwketen verandert snel en milieu en circulariteit wordt met de dag belangrijker. Dat was ook terug te zien op de beurs in de nieuwste technologie. Er komen steeds meer toekomstbestendige producten op de markt. 

Gezellige afsluiting

Na een interessante beurs met vele innovaties en nieuwe producten kon er ook genetwerkt worden. Op de terugweg mocht iedereen een hapje eten bij Familieland. Al met al een geslaagde dag, waar iedereen met voldoening en genoeg inspiratie op terugkijkt.