24 mei 2024
Naar nieuws overzicht

Afscheid Adrie Moreauw

Na bijna 40 jaar bij Fraanje gewerkt te hebben is uitvoerder Adrie Moreauw met pensioen. Op donderdag 23 mei vond zijn drukbezochte afscheidsreceptie plaats bij Café Pension De Goede Verwachting in Lewedorp. 

Adrie vertelt graag zelf over zijn loopbaan bij Aannemingsbedrijf Fraanje: 

In 1974 ben ik begonnen bij een bouwbedrijf in Wolfaartsdijk, hier deed ik traditionele woningbouw. Toen er hier wat minder werk was werd ik in 1983 uitgeleend bij Fraanje. Toen twee jaar later, in 1985, ben ik in dienst gekomen bij Fraanje. Ik heb diverse projecten gedaan; waaronder scholen, bedrijfsgebouwen en daarna verschillende aanbouw en uitbreidingen. Een mooie klus was de restauratie en renovatie van een herenhuis in Bergen-Op-Zoom. 

Later heb ik als uitvoerder diverse leerlingbouwplaatsen gehad, waaronder ook een leerlingbouwplaats voor vrouwen in Kapelle, dit was rond 1992. Vlak daarna zijn we gestart met de multi-woningen, hier heb ik een hele serie van gebouwd doorheen heel Zeeland (en zelfs enkele daar buiten). Later volgde een naamsverandering, naar het nu nog bekende RiantHuis.

Doorheen de jaren heb ik vier verschillende directies gekend:
Ik ben begonnen met Marien en Toob Fraanje, daarna onder Johan Bosman en Kees van Sabben, gevolgd door Marco Bosman en Martijn van Sabben, deze later aangevuld met Benjamin Steenbeek en Rick Polderman.

Fraanje is een bloeiend bedrijf waar geen stilstand is. Ik heb diverse verbouwingen intern meegemaakt en kijk nu naar een prachtig kantoor en werkplaats. Ik wil Fraanje bedanken voor het vertrouwen dat ik van hen heb gekregen om hele mooie projecten te mogen maken.

Geniet van je welverdiende pensioen Adrie!