Naar alle projecten

Hazenburg, Arnemuiden

Hazenburg II is een schitterend nieuw uitbreidingsplan te Arnemuiden. Het totaal plan bestaat uit een diversiteit aan woningen; rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande woningen. Het mooi gelegen Hazenburg II is zo ontwikkeld dat er een vloeiende overgang is gecreëerd tussen het landschap en de stad.

De afgelopen periode zijn er diverse woningen gebouwd en beginnen de contouren van deze sfeervolle wijk te Arnemuiden vorm te krijgen. Inmiddels zullen de eerste kopers hun draai hebben gevonden in dit mooie uitbreidingsplan aan de rand van Arnemuiden.

Het dorp Arnemuiden kent een hoog voorzieningenniveau en een druk verenigingsleven. Op het dorp vind je onder andere een supermarkt, bakker, bloemist, drogist en tal van andere winkels waar je terecht kunt voor jouw dagelijkse boodschappen. Ook zijn er diverse basisscholen en kinder- en naschoolse opvang. In jouw vrije tijd zijn er verschillende verenigingen waarbij je je kunt vermaken; muziekvereniging, diverse sportclubs, scouting et cetera.

Het dorp ligt op korte afstand van Vliegveld Midden Zeeland en het Veerse Meer dat een groot aantal recreatiemogelijkheden biedt. Op nog geen 10 minuten rijafstand met de auto, bevindt zich de hoofdstad van Zeeland; Middelburg. Deze historische stad met een diversiteit aan winkels, horecagelegenheden, attracties en evenementen leeft. Ook zijn hier diverse scholen in het voortgezet onderwijs te vinden. Vlissingen biedt daar weer een vervolg op met Hogeschool Zeeland.

Ook steden als Rotterdam, Breda en Antwerpen liggen binnen handbereik. Doordat Arnemuiden nabij de A58 ligt, heb je direct verbinding naar deze steden die in een uur te bereiken zijn. Als je geen zin hebt om de drukte van het verkeer op te zoeken, kan je ook de trein nemen die op dit dorp stopt.

Interesse?

Heb je interesse in een (vrijstaande)woning in Hazenburg? Neem contact op met een van de verkopende makelaars voor meer informatie. 

Heb je niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn. 

 

Projectgegevens

Project

Hazenburg, Arnemuiden

Locatie

Arnemuiden, Zeeland

Omvang

Diverse woningtypes