Naar alle projecten

4 woningen The New Road Hoogerheide

Nieuwbouwproject '4 the new road' omvat 4 vrijstaande, duurzame, energiezuinige woningen aan de Nieuweweg in Hoogerheide. De woningen zijn ruim ingedeeld, levensloopbestendig en dus ook rolstoelvriendelijk.

Architectuur

Bij het ontwerpen had de architect een eigentijdse woning voor jong en oud voor ogen, gebouwd met duurzame materialen. Zo is er gekozen voor een lessenaarsdak met een ideale hoek voor zonnepanelen. De bewoners kunnen naar eigen inzicht en smaak keuken, sanitair, vloeren en wanden kiezen. Eventueel een serre aanbouwen is ook mogelijk, op het op het Zuiden gelegen terras aan de achtergevel.

Bouwmaterialen

Er is gebruik gemaakt van een combinatie van natuursteen, zwarte en witte gevelstenen en een betonnen wand. De dakbedekking bestaat uit gepatineerd zink, EPDM en zonnecollectoren. De erfafscheiding is een zwart sierhekwerk dat aansluit op de zwarte zijgevels. Deze collage aan materialen, gericht op functie én gebruik, geeft de bungalows een verrassende uitstraling en verschijningsvorm. 

De locatie

De woningen in dit project bevinden zich op een perceel waar eerst een verouderde woonboerderij stond. Deze is inmiddels gesloopt en de bouw is half september 2022 van start gegaan. In de groene omgeving bevinden zich uitgestrekte polders, bossen en heidevelden waar je uren kunt wandelen. 

INTERESSE?

Benieuwd wat dit project je nog meer te bieden heeft? Of heb je interesse in een van de appartementen? Neem contact op met de verkopend makelaar. 

Helmig Makelaardij en Taxatieburo
Telefoonnummer: 0164-685925
E-mail: info@helmigmakelaardij.nl

Niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan onze andere nieuwbouwprojecten die in verkoop zijn.


Projectgegevens

Project

4 woningen The New Road Hoogerheide

Locatie

Hoogerheide