Werkvoorbereider / projectleider RiantHuis

Wij zoeken een werkvoorbereider / projectleider om onze afdeling RiantHuis te versterken. Als werkvoorbereider / projectleider ben je een spin in het web van het bouwproces.

SOLLICITEER DIRECT

MAIL ONS

Jouw taken

  • De projectvoorbereiding in bouwteam.
  • De werkvoorbereiding van het bouwproces voor de Rianthuizen. Hierbij werk je in teamverband en maak je de werkgegevens gereed voor de uitvoerder.
  • Het onderhouden van contacten met de klant, architect, constructeur, onderaannemers en leveranciers.
  • Het inkopen van materialen en diensten van onderaannemers.

SAMEN NAAR DE TOP

RiantHuis is het woningmerk van Fraanje. We bouwen door de gehele provincie vrijstaande woningen en tweekappers voor de particuliere klant. Ons merk onderscheidt zich door de vele mogelijkheden en onze scherpe prijs- / kwaliteitverhouding. Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter. Maar vooral door onze betrokkenheid geloven we oprecht en intrinsiek te kunnen bouwen aan een mooier Zeeland. Onze kernwaarden zijn onze medewerkers, kwaliteit, klantgericht, innovatie, effectief, flexibiliteit, en resultaatgericht.

WELKOM IN HET TEAM

Wij hebben ons eigen (woning)concept en wij bouwen aan mooie en innovatieve projecten. Dat is Aannemingsbedrijf Fraanje! Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis.

Ben jij enthousiast en leergierig? Dan benutten wij graag jouw frisse blik om ons team te versterken.

WAT BRENG JIJ MEE?

Als Werkvoorbereider / Projectleider voor de afdeling RiantHuis ben jij een vakman met ervaring. Naast technisch inzicht beschik je ook over de capaciteiten om leiding te geven aan het project, aan een collega en aan onderaannemers. Je kan zelfstandig werken, maar je bent ook echt een teamspeler. Na de verkoop van een woning, neem jij het contact met de klant over tot het einde van de bouw. Je bent dus klantgericht en je weet de klant aan je te binden. Daarnaast ben je flexibel, initiatiefrijk en luister je naar de wensen van de klant. Verder beschik je over:

  • HBO werk- en denkniveau gecombineerd met een afgeronde opleiding richting Bouwkunde
  • Werkervaring in een vergelijkbare functie is een pré
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon, met een goede inzet? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

WAT WIJ BIEDEN

Bij Aannemingsbedrijf Fraanje verdien je een goed salaris. De extra’s zijn ook concurrerend. En het meest waardevolle: je collega’s. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en fijne werksfeer. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

GEÏNTERESSEERD?

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.