24 april 2023
Terug naar vacatures

Timmerman prefab werkplaats

Hou jij van het timmervakmanschap, maar niet van werken in de regen of de blub? Werk jij graag met goede apparatuur en mooie materialen? En ben jij af en toe in voor een geintje naast het serieuze werk? Dan ben je bij de prefab werkplaats zeker op je plek! 

Wij begrijpen dat jij druk bent... Laat hieronder gewoon je telefoonnummer achter en wij bellen je zo snel mogelijk terug!

SOLLICITEER SNEL EN GEMAKKELIJK

Klik hier

WAT DOE JE?

Als timmerman prefab weet je van aanpakken en ben je een échte vakman. In deze functie werk je mee aan de fabricatie van verschillende prefab-producten. Je takenpakket zal bestaan uit het samenstellen en produceren van prefab houtskeletbouwwanden/topgevels, dakkapellen, gootrekken, scharnierkappen, stelkozijnen en ander voorkomende prefab timmerwerkzaamheden. Je bent een zelfstandige en ervaren vakman met de juiste opleiding, zo kennen ook werktekeningen voor jou geen geheimen. De werkzaamheden voer je uit in onze volledig uitgeruste werkplaats en niet onbelangrijk, binnen een gezellig en collegiaal team! bekijk ook onze pagina over de prefabafdeling om een goed beeld te krijgen!

JOUW PROFIEL

Als timmerman voor de afdeling prefab ben jij een vakman met ervaring. Je werkt zelfstandig en denkt in oplossingen. Je bent een harde werker, flexibel, collegiaal en stressbestendig.

Verder heb je:

 • VMBO/MBO werk- en denkniveau
 • Werkervaring in een soortgelijke functie
 • Kennis en ervaring op het gebied van tekeningen lezen
 • Je bent 40 uur per week beschikbaar

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een harde werker en heb je de wil om het vak te leren? Laat dan zeker onderaan de pagina je telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met jou op om samen de mogelijkheden te bekijken!

WAT BIEDEN WIJ jou?

 • Vast contract na 1 jaar bij goed functioneren; 
 • Goed salaris & goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO bouw & infra;
 • Goede faciliteiten, zoals goed gereedschap en werkkleding;
 • Mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen en door te groeien;
 • Gemoedelijke sfeer en leuke collega’s;
 • Leuke kwartaalborrels, zomerbarbecue en andere uitjes;
 • Financieel gezond en toonaangevend bedrijf;
 • Trots, want je werkt bij de grootste aannemer van Zeeland!

team prefab

Bekijk ook deze pagina om een goed beeld te krijgen van de prefab afdeling!

"De sfeer is goed. Er wordt serieus gewerkt, maar soms maak je ook een grapje. Je helpt elkaar als je ziet dat iemand een fout aan het maken is. Het is een soort vriendenclubje. Je staat kort bij elkaar en daar hoort de chef ook bij."

Rini Sanderse - timmerman prefab

OVER ONS

Wij zijn Aannemingsbedrijf Fraanje, al meer dan 100 jaar dé ontwikkelende bouwer in Zeeland. Wij zijn totaalaanbieder in de bouw en hebben alles in huis om onze opdrachtgevers, partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We staan bekend om onze kundigheid, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Binnen aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ondanks dat blijven wij continu op zoek naar vakmensen die ons team met een frisse blik kunnen versterken.

Tip! Volg ons op facebookinstagram en linkedin, zodat je nog een beter beeld krijgt van Fraanje.

meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature: 
Caroline Boonman | HR adviseur | c.boonman@fraanje.com | 0651284976

SOLLICITEER DIRECT!

Solliciteer snel en makkelijk via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en upload je CV. Binnen vijf werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op! 

{{ errors.first("field_67") }}
{{ errors.first("field_69") }}