1 november 2021
Terug naar vacatures

Meewerkstage Marketing & Communicatie

Je stage is jouw opstap naar je loopbaan/ carrière. Als Fraanje bouwen we daar graag aan mee. Ben jij een gedreven communicatie student en zoek je een meewerk/afstudeerstage waarbij je echt deel uitmaakt van het team en je tegelijkertijd goede praktijk ervaring opdoet? Dan ben jij de stagiair die ons team marketing & communicatie wellicht kan komen versterken! Lees snel verder om te weten te komen wat we je te bieden hebben.

SOLLICITEER DIRECT

MAIL ONS

WAT DOE JE?

Tijdens je meewerkstage bij Fraanje krijg je de kans om mee te denken en te bouwen aan alle marketing- en communicatieactiviteiten. Momenteel zijn wij bezig met het positioneringstraject en in het verlengde daarvan moet ook de praktische uitwerking hiervan bedacht en uitgerold worden. Daarbij hoort natuurlijk een duidelijke boodschap en een herkenbare huisstijl die vertaald moet worden naar de verschillende communicatie uitingen. Verder zijn we ook druk met het opzetten van online marketing . Dus genoeg leuke uitdagingen waar je met je frisse studentenblik aan kan bijdragen. Als stagiair(e) krijg je hierbij de mogelijkheid om input te leveren. Je kunt bijvoorbeeld meehelpen bij het creëren van content voor zowel interne als externe doeleinden. Als de content eenmaal gepubliceerd is, monitor je de resultaten en breng je verbeteringen aan waar nodig. Verder doe je zelfstandig onderzoek naar een goed cross mediale communicatieplan en adviseer je de afdeling welke middelen in te zetten om de doelgroep zo effectief mogelijk te bereiken (zowel B2B als B2C).

JOUW PROFIEL

  • Je volgt een opleiding op MBO of HBO niveau in de richting van marketing/communicatie
  • Je bent leergierig, creatief en enthousiast. Je houdt van aanpakken en streeft er naar altijd goed werk te leveren.
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift;
  • Je hebt kennis hebt van het opstellen van content en bij voorkeur hier in bijvoorbeeld eerdere stages of binnen je opleiding mee in aanraking bent gekomen.
  • Je hebt affiniteit met de bouw.
  • Jouw stage start circa februari 2022 en duurt minimaal 3 tot maximaal 6 maanden.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een onwijs leerzame stageperiode aan binnen onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een sterkere merkbeleving en hier (door middel van content) jouw steentje aan bij te dragen. Daarnaast kun je rekenen op een gedreven team van collega’s die jou zoveel mogelijk kennis van het communicatie-vak willen meegeven. Wij bieden een passende stagevergoeding afhankelijk van het schooljaar waar je momenteel in zit.

Good to know: we zoeken niet alleen stagiairs voor de korte termijn, want als er een match is kijken we graag naar jouw toekomstmogelijkheden binnen Fraanje. Een stage bij Fraanje kan dus zomaar de start van jouw loopbaan zijn!

OVER ONS

Wij zijn Aannemingsbedrijf Fraanje, al meer dan 100 jaar dé ontwikkelende bouwer in Zeeland. Wij zijn totaalaanbieder in de bouw en hebben alles in huis om onze opdrachtgevers, partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We staan bekend om onze kundigheid, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ondanks dat blijven wij continue op zoek naar vakmensen die ons team met een frisse blik kunnen versterken.

GeÏnteresseerd? 

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com