5 november 2022
Terug naar vacatures

Meewerkstage Marketing & Communicatie

Ben jij op zoek naar een veelzijdige stage, waar je net even iets meer ziet, proeft en ervaart van het marketing en communicatie vak? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Als stagiaire maak je echt deel uitmaakt van ons allroundteam, waardoor je alle facetten van het vak meekrijgt. Lees snel verder om te weten te komen wat we je te bieden hebben.

SOLLICITEER SNEL EN GEMAKKELIJK

Klik hier

WAT DOE JE?

Tijdens jouw meewerkstage bij Fraanje krijg je de kans om mee te denken en werken aan alle marketing- en communicatieactiviteiten. Momenteel zijn wij bezig met enkele positioneringsvraagstukken en daar komen allerlei leuke opdrachten en projecten uit voort. Denk hierbij aan zowel de interne als externe communicatie. We raken daarmee vele aspecten van het mooie marketing en communicatie vak. Wij vinden het belangrijk dat jij iets doet waar jij passie voor hebt en gaan daarom graag met je in gesprek over een verder invulling van de stage. Dan komen we er vast samen wel uit! 

JOUW PROFIEL

  • Je hebt affiniteit met de bouw;
  • Je volgt een opleiding op MBO of HBO niveau in de richting van marketing/communicatie;
  • Je bent leergierig, creatief en enthousiast. Je houdt van aanpakken en streeft er naar altijd goed werk te leveren;
  • Je beheerst de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift.

WAT BIEDEN WIJ?

Wij bieden je een onwijs leerzame stageperiode aan binnen onze organisatie die volop in ontwikkeling is. Je krijgt de kans om mee te bouwen aan een sterkere merkbeleving en hier een "steentje aan bij te dragen". Daarnaast kun je rekenen op een gedreven team van collega’s die jou zoveel mogelijk kennis van het marketing & communicatievak willen meegeven. Benieuwd naar hoe andere stagiaires Fraanje ervaren? Lees hier dan zeker verder! Wij bieden een passende stagevergoeding.

We zoeken niet alleen stagiairs voor de korte termijn, want als er een match is kijken we graag naar jouw toekomstmogelijkheden binnen Fraanje. Een stage bij Fraanje kan dus zomaar de start van jouw loopbaan zijn!

OVER ONS

Wij zijn Aannemingsbedrijf Fraanje, al meer dan 100 jaar dé ontwikkelende bouwer in Zeeland. Wij zijn totaalaanbieder in de bouw en hebben alles in huis om onze opdrachtgevers, partners en klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. We staan bekend om onze kundigheid, vakmanschap en betrouwbaarheid.

Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ondanks dat blijven wij continu op zoek naar vakmensen die ons team met een frisse blik kunnen versterken.

Tip! Volg ons op facebookinstagram en linkedin, zodat je nog een beter beeld krijgt van Fraanje.

MEER WETEN?

Voor meer informatie over de inhoud van de stage:
Diewertje Dekker | Manager Marketing & Communicatie | d.dekker@fraanje.com |  

SOLLICITEER DIRECT!

Solliciteer snel en makkelijk via onderstaand formulier. Vul je gegevens in en upload je CV. Binnen vijf werkdagen nemen wij telefonisch contact met je op!

{{ errors.first("field_125") }}
{{ errors.first("field_127") }}
{{ errors.first("field_128") }}