1 juli 2021
Terug naar vacatures

Meewerkend voorman

Als Meewerkend Voorman houd je het overzicht op de bouw, maar ben je ook gedreven om je handen uit de mouwen te steken. Je bent in deze functie verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding op één of meerdere projecten. Meestal zijn je klanten particulier, maar soms werk je ook voor één van onze vaste opdrachtgevers, waaronder bedrijven. Je bent zelf verantwoordelijk voor een bouwproject en krijgt hulp van een allround timmerman. Een projectleider is beschikbaar om je te ondersteunen.

SOLLICITEER DIRECT

MAIL ONS

SAMEN NAAR DE TOP

Wij bouwen aan de hoogste klantwaardering. Of het nu gaat om een eenvoudig bouwwerk of een complex bedrijfspand. Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter.

WELKOM IN HET TEAM

Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt c.a. 200 collega`s. De meeste collega`s hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ben jij enthousiast en leergierig? Dan benutten wij graag jouw frisse blik om ons team te versterken.

WAT BRENG JIJ MEE?

Jij bent een vakman met ervaring. Naast technisch inzicht beschik je ook over de capaciteiten om leiding te geven aan het project, aan een collega en aan onderaannemers. Je werkt heel zelfstandig en denkt in oplossingen. Daarnaast ben je flexibel en luister je naar de wensen van de klant. Verder beschik je over:

  • Een afgeronde vmbo- of mbo-opleiding in de techniek
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar

WAT WIJ BIEDEN

Bij Aannemingsbedrijf Fraanje verdien je een goed salaris. De extra`s zijn ook concurrerend. En het meest waardevolle: je collega`s. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en fijne werksfeer. Al het andere? Aan alles, van cursus tot vakantieregeling, wordt gedacht

GEÏNTERESSEERD?

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.