Junior calculator

Jouw carrière in de bouw start hier! Nu we 101 jaar bestaan beschikken wij over een zee aan kennis en ervaring. Dit willen we graag delen met de bouwers van de toekomst. We bieden jou namelijk de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen de afdeling Calculatie. Samen stippelen we jouw route voor de toekomst uit. We bieden inspirerende begeleiding en we zijn bereid te investeren in jouw toekomst. Dit alles zodat jij je kunt ontplooien in de functie van junior calculator. 

SOLLICITEER DIRECT

MAIL ONS

Jouw taken

Als calculator ben je dol op cijfers. Je houdt je met plezier bezig met de prijsvorming van de directe kosten van het project. Je werkt in de verschillende bouwfasen en schakelt gemakkelijk van hoofdlijnen naar details. Daarnaast krijg jij een kick van het bedenken van slimme besparingen of alternatieven. Je wordt steeds zelfstandiger en groeit uit tot expert op je vakgebied binnen het projectteam.

SAMEN NAAR DE TOP

Wij bouwen aan de hoogste klantwaardering binnen Zeeland. Of het nu gaat om een eenvoudig bouwwerk of een complex bedrijfspand. Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter. Maar vooral door onze betrokkenheid geloven we oprecht en intrinsiek te kunnen bouwen aan een mooier Zeeland. Onze kernwaarden zijn onze medewerkers, kwaliteit, klantgericht, innovatie, effectief, flexibiliteit en resultaatgericht.

WELKOM IN HET TEAM

Wij hebben ons eigen woningconcept en wij bouwen aan mooie en innovatieve projecten. Dat is Aannemingsbedrijf Fraanje! Binnen Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega`s. De meeste collega`s hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ben jij enthousiast en leergierig? Dan benutten wij graag jouw frisse blik om ons team te versterken.

WAT BRENG JIJ MEE?

Als Junior Calculator zit jouw echte kracht in het maken van een goede raming met kengetallen en het opstellen van een gedetailleerde calculatie. Het uiteindelijke doel is dat je zelfstandig begrotingen opstelt voor middelgrote projecten en voor delen van grote, complexe projecten. Zo ontwikkel je richting de functie van (Senior) Calculator. Daarnaast ben je snel in het doorgronden van gegevens. Goed en helder communiceren is een onmisbare factor, zowel richting de projectleider en je team als richting partners. Verder beschik je over:

  • een afgeronde MBO of HBO opleiding in Bouwkunde of Technische Bedrijfskunde;
  • ervaring en/of aantoonbare affiniteit met tekenwerk / BIM;
  • je hebt 0 tot 2 jaar werkervaring in de bouwsector.

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon met een goede inzet? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

WAT WIJ BIEDEN

Bij Aannemingsbedrijf Fraanje verdien je een goed salaris. De extra`s zijn ook concurrerend. En het meest waardevolle: je collega`s. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en fijne werksfeer. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

GEÏNTERESSEERD?

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.