Junior BIM-modelleur

Wij zoeken een Junior BIM-Modelleur! Kom jij ons versterken op de tekenafdeling? De bouw staat niet stil en de functie van de 3D-tekenaar komt steeds centraler in ons bouwproces te staan. Je werkt de schetsen van de architect uit tot bouwaanvraagstukken en productietekeningen die wij op de bouw en in de werkplaats gebruiken. Je werkt in de verschillende bouwfasen en schakelt gemakkelijk van hoofdlijnen naar details. Daarnaast krijg jij een kick van het bedenken van slimme besparingen of alternatieven en het verder door ontwikkelen van RiantHuis en het tekensysteem. Wij bieden je de mogelijkheid om je te ontwikkelen binnen onze tekenafdeling.
Dit alles zodat jij je kunt ontplooien in de functie van Junior BIM-Modelleur.

GEÏNTERESSEERD?

BEL ONS

Samen naar de top

Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter. Maar vooral door onze betrokkenheid geloven we oprecht en intrinsiek te kunnen bouwen aan een mooier Zeeland. Onze kernwaarden zijn onze medewerkers, kwaliteit, klantgericht, innovatie, effectief, flexibiliteit, en resultaatgericht.

WELKOM IN HET TEAM

Wij hebben ons eigen (woning)concept en wij bouwen aan mooie en innovatieve projecten. Dat is Aannemingsbedrijf Fraanje! Binnen Aannemingsbedrijf Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega’s en de meesten hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ben jij enthousiast en leergierig? Dan benutten wij graag jouw frisse blik om ons team te versterken.

WAT BRENG JIJ MEE?

Als Junior BIM-Modelleur ben jij de spil van ons bouwproces. Je start met de tekeningen van de architect en werkt ze binnen een 3D omgeving uit tot productiestukken. Het uiteindelijke doel is dat je zelfstandig werken kan opstellen voor vrijstaande en geschakelde woningbouwprojecten.
Zo ontwikkel jij je richting de functie van BIM-Modelleur. Goed en helder communiceren is een onmisbare factor, zowel richting de projectleider en je team als richting partners.

Verder beschik je over:

  • Een afgeronde MBO of HBO-opleiding in Bouwkunde
  • Ervaring en/of aantoonbare affiniteit met tekenwerk / BIM 
  •  0 tot 2 jaar werkervaring in de bouwsector (het liefste met enige praktijkervaring op de bouwplaats)

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon, met een goede inzet? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

WAT WIJ BIEDEN

Bij Aannemingsbedrijf Fraanje verdien je een goed salaris. De extra’s zijn ook concurrerend. En het meest waardevolle: je collega’s. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en fijne werksfeer. Al het andere? Aan alles, van opleiding tot vakantieregeling, wordt gedacht.

GEÏNTERESSEERD?

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.