1 juli 2021
Terug naar vacatures

Allround timmerman

Als Allround Timmerman weet je van aanpakken. Ons klantenbestand is heel divers, dus geen werkdag is hetzelfde! In deze functie werk je zelfstandig, veelal bij particulieren voor service en schadeherstel. Je krijgt de ruimte om zelf te beslissen met welke materialen je het beste de klus kunt klaren. Kortom, we zoeken échte vakmannen met ongeremde inzet.

SOLLICITEER DIRECT

MAIL ONS

Samen naar de top

Wij bouwen aan de hoogste klantwaardering binnen Zeeland. Of het nu gaat om een eenvoudig bouwwerk of een complex bedrijfspand. Het bouwproces optimaliseren we door gebruik te maken van nieuwe technologieën en het denken in slimme oplossingen. Hierdoor wordt het eindproduct nog beter. Maar vooral door onze betrokkenheid geloven we oprecht en intrinsiek te kunnen bouwen aan een mooier Zeeland. Onze kernwaarden zijn onze medewerkers, kwaliteit, klantgericht, innovatie, effectief, flexibiliteit en resultaatgericht.

Welkom in het team

Wij hebben ons eigen woningconcept en wij bouwen aan mooie en innovatieve projecten. Dat is Aannemingsbedrijf Fraanje! Binnen Fraanje geloven we in specialiseren, zodat iedereen doet waar hij of zij goed in is en zich hier verder in kan ontwikkelen. Daarnaast gebruiken we de kracht en de kennis van het grote geheel. Je krijgt ca. 200 collega`s. De meeste collega`s hebben een bouwkundige achtergrond. Van vakmanschap in de praktijk tot academisch niveau: wij hebben het in huis. Ben jij enthousiast en leergierig? Dan benutten wij graag jouw frisse blik om ons team te versterken.

JOUW PROFIEL

Als Allround Timmerman voor de afdeling Verbouw, Service en Onderhoud ben jij een vakman met veel ervaring. Je bent enthousiast en kent het belang van samenwerking. Je vindt het leuk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen, je hebt ervaring op het gebied van automatisering in de bouw. Je bent in staat om zelfstandig schades op te nemen en te bepalen op welke wijze deze hersteld wordt. Je bent een harde werker, flexibel, collegiaal, klantvriendelijk en stressbestendig. Je werkt heel zelfstandig, denkt in oplossingen en je luistert naar de wensen van de klant. Verder heb je:

  • VMBO/MBO werk- en denkniveau
  • Affiniteit met automatisering in de bouw
  • Je bent 40 uur per week beschikbaar
  • Je bent bereid, om net als je collega`s, consignatiedienst te lopen en klaar te staan in geval van nood

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon met een goede inzet? Solliciteer dan zeker ook, we willen je graag de kans bieden voor deze vacature!

OVER ONS

Bij Aannemingsbedrijf Fraanje verdien je een goed salaris. De extra`s zijn ook concurrerend. En het meest waardevolle: je collega`s. Daarnaast krijg je volop ruimte om jezelf verder te ontwikkelen. Wij zorgen voor een mooie pensioenregeling en fijne werksfeer. Al het andere? Aan alles, van cursus tot vakantieregeling, wordt gedacht.

DIRECT SOLLICITEREN

Voor vragen over deze vacatures kun je contact opnemen met de afdeling HRM, 0113-615500. Je sollicitatie, voorzien van CV zien wij graag tegemoet op e-mailadres vacatures@fraanje.com.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.