Over de kwaliteit van de bouw zijn wij erg tevreden

De familie Osinga heeft een kavel gekocht in Heinkenszand. Daar zochten zij vervolgens een aannemer bij die de woning kon bouwen. “Wij zijn aan het kijken geweest wie dat kon doen. Wij zijn gericht gaan selecteren op aannemers in de regio. Al zoekend kwamen wij ook bij Fraanje en via Fraanje bij RiantHuis. Wij hebben met twee partijen een informatief gesprek gevoerd, waarna de keuze viel op RiantHuis.”

De familie Osinga geeft aan dat ze voor RiantHuis hebben gekozen omdat zij het gevoel hadden dat RiantHuis in staat was om kwalitatief goede woningen neer te zetten en omdat binnen het concept veel mogelijk is.

“Eigenlijk alles wat wij wilden en wat wij voor ogen hadden, dat was mogelijk en meer dan dat.”

De verkoopgesprekken zijn erg positief verlopen. “Wij kregen goede inlichtingen en alle vragen konden wij stellen. Die zijn ook tijdens het verkoopgesprek beantwoord en anders werden de vragen eventueel later in de mail nog aangevuld. Wanneer wij tussentijds vragen hadden, werden deze vlot beantwoord. Wij kregen het gevoel dat de verkoper goed begreep wat wij wilden en wat wij zochten. Hij heeft ons daar goed in geadviseerd.”

Toen de bouw eenmaal was gestart, ging de familie geregeld op locatie kijken. “Zo konden wij de voortgang goed volgen en kon er snel worden ingespeeld op vragen of problemen. Wij waren ook steeds welkom op de bouwplaats en het vaste team deed er alles aan om onze wensen waar te maken. Het bedrijf zou wel proactiever kunnen communiceren over de status en voortgang van de openstaande punten. Daar hebben wij zelf meer tijd en aandacht in moeten steken dan verwacht.”

“Wij zijn erg tevreden over hoe er werd meegedacht met ons, de goede adviezen die wij kregen, de vaklieden en de kwaliteit van de bouw. ”

“Wij zijn erg tevreden over hoe er werd meegedacht met ons, de goede adviezen die wij kregen, de vaklieden en de kwaliteit van de bouw. De woning die RiantHuis uiteindelijk heeft neergezet is gewoon kwalitatief goed. Dat zochten wij ook. Mede door hun deskundigheid is de woning geworden zoals die is. Als wij onze tevredenheid over de bouw in een cijfer moet uitdrukken, dan minimaal een 8 misschien wel een 9. Wij zijn meer dan tevreden.”